Roberto Mancini: “Türkiye’nin çok kaliteli bir kadrosu var”
Türkiye ile EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’nda aynı grupta yer alan İtalya'nın teknik direktörü Roberto Mancini, ay-yıldızlı ekibin çok kaliteli bir kadrosu olduğunu ifade etti.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.11.2019 23:07
Romanya'nın Başkenti Bükreş'te yapılan EURO 2020 Avrupa Şampiyonası kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mancini öncelikle kuradan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken, İstanbul'da birçok arkadaşının olduğunu ve Türkiye ile aynı grupta olduklarından dolayı da çok mutlu olduğunu ifade etti.
"Türkiye, Fransa maçında kendisini gösterdi"
Turnuvanın 12 ülkede oynanacak olmasının güzel bir organizasyon olduğunu söyleyen İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Bu turnuvayı sevdim. Birçok ülke vatandaşı bu organizasyon şekliyle birlikte bu organizasyonu izleme şansı bulacak. Bu organizasyonu düzenlemediğiniz zaman birçok insan bu maçları izleyemiyor. Bizim grubumuzda çok zorlu maçlar oynanacak. Türkiye, Galler ve İsviçre oldukça iyi takımlara sahipler. Türkiye'yi iyi biliyorum ve yeni jenerasyonu, genç oyuncular ve oldukça iyi futbolculardan oluşuyor. Bunu zaten eleme maçlarında Fransa karşısında çok iyi işler çıkardıklarında da gördük" açıklamasını yaptı.
Rumen bir gazetecinin, Romanya Milli Takımı'yla ilgili sorusunu da yanıtlayan Mancini, "Romanya'nın Play-Off şansı var ve bu turnuvaya katılabilir. Umarım katılırlar. Bu turnuvada olmayı hak ediyorlar" diyerek sözlerini tamamladı.
DİĞER HABERLER
-
TFF, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın ile yarın saat 14.00'te imza töreni gerçekleştirileceğini açıkladı. -
A Millî Takımımızın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'ın ekibinde görev alacak isimler belirlendi. -
Sergen Yalçın, A Milli Takım’dan uzak kalan Berke Özer hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Genç kaleciyle görüşeceğini belirten deneyimli teknik adam, yaşanan sorunların çözülebileceğini vurgulayarak, “Bunlar bizim evladımız, gereken konuşmayı yaparız. Çözeriz.” dedi. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), teknik direktör Sergen Yalçın'ın A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olduğunu resmen açıkladı.