Mert Günok'tan geçit yok
A Milli Takım'ın tecrübeli eldiveni Mert Günok, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nun 3'üncü mücadelesinde de kalesinde gol görmedi. A Milli Takım, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemleri'nde grubun favorisi Fransa'yı 2-0'lık skorla mağlup etti.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.06.2019 11:53
- Güncelleme Tarihi: 09.06.2019 13:49
Türkiye, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 3'üncü maçında son dünya şampiyonu Fransa'yı 2-0 yenerek liderliğe yükseldi. Milliler 3 maçta 8 gol atarken, rakiplere gol izni vermedi.
MERT KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Süper Lig'de geçen sezon 34 maçta forma giyen milli kaleci Mert Günok, kalesinde 22 gol gördü. 17 maçta kalesinde kalesini gole kapatan Günok, bu performansını A Milli Takım'a da yansıttı. 30 yaşındaki file bekçi, Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nun 3'üncü karşılaşmasında kalesini gole kapattı.
BİR KALECİDEN FAZLASI
Medipol Başakşehir'de gösterdiği performansla kariyerinin zirvesine çıkan Mert Günok, çalışmasının karşılığını aldı. Gösterdiği performansla uzun bir aradan sonra milli takım kalesinde görev alan Günok, hem kaledeki performansı hem de oyuna katkısıyla göz kamaştırıyor. Özellikle pas oyunundaki bağlantısıyla da takımına katkı sağlayan ve geriden oyun kurma özelliğine de sahip olan milli kaleci, geçen sezon ligde 34 karşılaşma sonunda yüzde 64'lük isabetli pas oranına sahip isim oldu. Günümüz futbolunda uzun pasların yerini, geriden oyun kurarak pas oyunun aldığı bu dönemde Mert Günok'un oyuna katkısı çalıştığı teknik direktörlerin de işini kolaylaştırıyor.
DİĞER HABERLER
-
Ukrayna Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceği iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. 39 yaşındaki çalıştırıcı, "Genç bir teknik direktör olarak daha çok sahada kalıp, genç yaşında daha çok kendimi geliştirip ülkemin bayrağının olmadığı yerlerde daha iyi devam ettirebilirim." dedi. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
Teknik direktör Abdullah Avcı, Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceğine yönelik hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. -
A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella ile yolların ayrılması sonrası Arda Turan ismi gündeme gelmişti. Genç teknik adamın görevi devralmak istememesinin ardından TFF'nin A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için B ve C planları belli oldu. -
A Milli Takım'da Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürüyor. TFF'nin, Arda Turan'a sunulan resmi tekliften olumsuz yanıt gelmesinin ardından deneyimli teknik adamı adaylardan biri olarak değerlendirdiği ifade edildi.