Kayserisporlu Enver Cenk Şahin: Konyaspor maçını kazanmayı çok istedik
Hes Kablo Kayserispor'un futbolcusu Enver Cenk Şahin, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kümede kalmak adına sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.
- Kayserispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2020 - 12:03
Hes Kablo Kayserispor futbolcusu Enver Cenk Şahin, kümede kalmak adına sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.
Denizlispor maçı sonrasında Konyaspor maçına da mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını ancak 1 puan aldıklarını söyleyen Enver Cenk Şahin, "Konyaspor maçını kazanmayı çok istedik. Maça iyi hazırlandık. Aslında maça da iyi başladık. Top kontrolü bizdeydi. Bu esnada şanssız gol yedik. Konuk takım özgüven ile daha iyi oynadı. Ardından ikinci golü yedik. Şanssız bir ilk yarı oynadık. İkinci yarı beraberliği geç bulduk. 3 puanı çok istedik ama 1 puan aldık" dedi. Enver Cenk Şahin, "Bizim için hiç bir şey bitmedi. Göztepe maçına hazırlanıp o maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz" cümleleri kurdu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Zecorner Kayserispor, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ederek bu sezonki 2. galibiyetini aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Kayserispor, Süper Lig’de Gaziantep FK’ya evinde ilk kez mağlup oldu; 13. haftada oynanan maç 3-0 Gaziantep FK üstünlüğüyle sona erdi. İşte detaylar... -
Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu, 22 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Kayserispor-Gaziantep FK maçı için konuk takım taraftarlarına seyirci yasağı getirdi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Kayserispor sahasında Gaziantep FK'yı ağırlıyor. 14.30'da başlayan mücadelede Mehmet Türkmen düdük çalıyor. Mücadeleye dair detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.