Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Serhat Sütlü: Ligin en formda takımıyla oynadık
Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından konuk ekipte Yardımcı Antrenör Serhat Sütlü, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler...
- Kasımpaşa A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.02.2025 - 22:01
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'da yardımcı antrenör Serhat Sütlü, takımın performansından memnun kaldıklarını söyledi.
Ülker Stadı'ndaki müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sütlü, skor anlamında istediklerini alamadıklarını ancak futbolcuların oyun içinde beklentilerinin yüzde 70'ini karşıladığını söyledi.
Karşılaşmada ön alan baskısı ve stoperleri serbest bırakarak yaptıkları oyunun Fenerbahçe'yi yüksek top kullanmaya zorladığını anlatan Sütlü, "Ligin en formda takımıyla oynadık. Yaptığınız basit hatalar kalenize gol olarak dönüyor ama oyunculara teşekkür ediyoruz. Futbolcuların felsefe değişikliğine uyum sağlamaları bizi memnun ediyor. Basit hataları en aza indirerek yolumuza devam edeceğiz. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Hollandalı sol bek Godfried Frimpong'u transfer ettiğini duyurdu. -
Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Hesap.com Antalyaspor, kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Corendon Airlines Park'ta oynanan mücadeleyi Alper Akarsu yönetiyor. Mücadeleyi haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı. Bordo mavililer maçı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Fırtına bu sonuçla lige 2'de 2 yaparak başlamış oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren lacivert-beyazlılar kadrosuna Pape Habib Gueye'i kattığını duyurdu.