Kasımpaşa'da Tayfur Havutçu dönemi
Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa Kemal Özdeş'ten boşalan koltuğa Tayfur Havutçu'yu getirdi. Mavi-beyazlı kulüp açıklamayı resmi sitesinden duyurdu. İstanbul kulübünün Tayfur Havutçu öncesi Şota ve Hikmet Karaman ile görüştüğü biliniyordu.
- Kasımpaşa A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.12.2019 12:18
- Güncelleme Tarihi: 04.12.2019 12:51
Kasımpaşa, Teknik Direktör Tayfur Havutçu ile 1.5 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı.
İşte resmi siteden yapılan açıklama şu şekilde:
"Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emre Zengilli ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde yeni Teknik Direktörümüz Tayfur Havutcu, kendisini bir buçuk yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı."
İLK MAÇI BEŞİKTAŞ KARŞISINDA
Tayfur Havutçu, Kasımpaşa'nın başında Süper Lig'de ilk sınavını 14. hafta mücadelesinde 8 Aralık Pazar günü eski takımı Beşiktaş'a karşı verecek.
Teknik direktörlüğe, futbolculuk kariyerini sonlandırdığı Beşiktaş'ta 2011'de başlayan Havutçu, siyah-beyazlı takımın başında 2010-2011 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un 2015-2016 sezonunda kısa bir dönem teknik direktörlüğünü üstlenen Havutçu, son olarak A Milli Futbol Takımı'nda Mircea Lucescu ve Şenol Güneş'in yardımcılığını yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı Barış Alper Yılmaz'ın 90. Mario Lemina'nın 90+6. dakikada attığı golle 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa, sahasında Samsunspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi Cihan Aydın oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Emre Belözoğlu, mücadele sonrası yaptığı açıklamada "Bu gece hepimiz için acı bir tecrübe oldu. Oyuncu değişiklikleri sonrası oyun geriye gitmesi benim kendime çıkarmam gereken bir ders. Bu gece için çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.