LAĞMAN (LEGMAN) TARİFİ - Lağman yapılışı, malzemeleri ve püf noktaları...

Et severlerin bayılarak yiyeceği, farklı bir tad arayanlar için Lağman tam da size göre. Makarnaya benzeyen hamuru üzerine sebze ve etlerin koyulduğu Lağman, büyük küçük herkesin favori lezzetlerinden biri oluyor. Lağman tarifini yapmak isteyenler için Lağman tarifi, malzemeleri ve püf noktaları haberimizde...

Giriş Tarihi: 15.11.2023 23:32
Paylaş Paylaş Paylaş

LAĞMAN (LEGMAN) TARİFİ - Uygur mutfağının en meşhur lezzetlerinden biri olan Lağman, et suyunun verdiği nefis tad ile sofralarda yerini alıyor. Tek başına doyuran tarif vatandaşlar tarafından aranan "Lağman nasıl yapılır? Lağman malzemeleri nelerdir?" sorularının cevabı haberimizde...

Lağman nasıl yapılır?

Malzemeler:

Hamuru için:

Açarken kullanmak için:

Etli kısmı için:

Yapılışı:

Hamuru için:

Yemeğin yapılışı:

Püf Noktası

AFİYET OLSUN

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.