Yaprak Sarması nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktası nedir? Zeytinyağlı yaprak sarması tarifi

Hem zeytinyağlı hem de etli olarak, asma yaprağı ile yapılan Türk mutfağının vazgeçilmezi yaprak sarmasının tarifi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yaptığı sarmaya çeşitli malzemeler ile bambaşka bir lezzet katmak isteyenler için zeytinyağlı yaprak sarması malzemeleri ve püf noktasını haberimizde derledik.

A Spor
Giriş Tarihi: 14.01.2023 11:34 Güncelleme Tarihi: 03.11.2023 09:05
Paylaş Paylaş Paylaş

YAPRAK SARMASI TARİFİ Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden bir tanesi olan ve başta Ege Bölgesi olmak üzere birçok yörede yemek listelerinin ilk sırasında yer alan Zeytinyağlı Yaprak Sarma tarifi en çok araştırılan yemekler arasında. Altın günlerinden düğünlere, yemekli toplantılardan bayramlara birçok özel günde sofraları süsleyen yaprak sarması tarifini püf noktalarıyla sizler için derledik.

Zeytinyağlı Sarma nasıl yapılır?

Malzemeler:

İç Harcı İçin:

Pişirmek İçin:

ZEYTİNYAĞLI SARMA NASIL YAPILIR?

ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMANIN PÜF NOKTALARI

AFİYET OLSUN

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.