Peter Zulj Göztepe'ye veda etti
Spor Toto Süper Lig'de sezonu 10. sırada bitiren Göztepe'de kiralık olarak forma giyen Peter Zulj, takıma ve taraftara veda etti.
- Göztepe A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.05.2021 - 18:57
Zulj, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Her şey için çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamı dileği ile hoşça kal şanlı Göztepem." ifadelerini kullandı.
Ara transfer döneminde sarı-kırmızlı ekibe dahil olan Avusturyalı futbolcu, ligde 16 maçta 4 gole imza attı.
MEHMET SEPİL'E DESTEK
Öte yandan Göztepeli taraftarlar haziran ayında başkanlığı bırakacağını açıklayan Mehmet Sepil'in göreve devam etmesi için sosyal medyada desteklerini sürdürüyor.
Göztepeli İşadamları Derneği de Gürsel Aksel Stadı'na Sepil'in fotoğrafının olduğu "Elini elimizden çekme" yazılı pankart astı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de milli ara sonrası pazar günü deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. 16 puana sahip 3'üncü yenilgisiz Göztepe, rakibini son 5 maçta yenemedi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği RAMS Başakşehir'i 1-0 yenen Göztepe'de teknik direktör Stanimir Stoilov, "Şu ana kadar mağlup olmadık ama ben şu an için olduğumuz noktaya baktığımda istediğim, varmak istediğim noktadan çok uzağım. Kesinlikle çok daha iyi olmamız lazım." dedi. -
Göztepe’nin genç yıldızı Olaitan değerini 3 ayda ikiye katladı. Beninli orta saha oyuncusu 19 Ekim'de oynanacak olan Alanyaspor deplasmanında görev alacağı ifade edildi. İşte detaylar... -
Göztepe-RAMS Başakşehir maçı öncesi oyuncular, "Filistin'e Özgürlük!" yazılı pankartla sahaya çıktı.