Göztepe’den ayakta seyirci açıklaması
Süper Lig ekiplerinden Göztepe, ayakta seyirci uygulamasına geçilmesiyle birlikte Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi’nin kapasitesinin Beşiktaş maçının ardından 25 bine çıkacağını açıkladı.
- Göztepe A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.01.2020 20:59
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 6222 Sayılı Kanun'da yapılan değişikliğin ardından statlarda kale arkası tribünlerine ayakta seyirci alınabilmesinin önünün açıldığı, TFF'nin Stadyum ve Güvenlik Komitesi Talimatı'nda yaptığı değişiklikle bunun artık gerçekleştiği bildirildi.
Bu talimat değişikliği olmadığı için Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde kale arkası tribününe geçici koltuklar takıldığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Süper Lig'de 26 Ocak Pazar günkü Beşiktaş maçına yetişmediği için bu müsabakanın ardından geçici güney kale arkası tribündeki geçici koltuklar ve o tribünde ayakta seyirci uygulamasına geçilecek. Bu değişiklikle kapasite 20 binden 25 bine çıkacak. İlerleyen dönemde ihtiyaç halinde diğer kale arkası tribündeki koltuklar da kaldırılabilir."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Avrupa kupaları hesapları yapan Göztepe, küme düşme hattından tamamen uzaklaşmak isteyen Kasımpaşa’yı Gürsel Aksel Stadyumu’nda konuk ediyor. Ligin üst sıralarını ve alt tarafı yakından ilgilendiren bu kritik mücadele için geri sayım başladı. İşte Göztepe - Kasımpaşa maçına dair tüm detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Göztepe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. İzmir'deki gol düellosu 3-3'lük eşitlikle sona erdi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında İzmir temsilcisi Göztepe, İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı sahasında ağırlıyor. Bu kritik karşılaşmayı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz... -
Trendyol Süper Lig'in 27. hafta erteleme maçında Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray, zirvedeki puan kaybını tekrar 4'e çıkardı. Bu karşılaşmanın ardından Ahmet Çakar, sarı-kırmızılılar ve şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.