Giresunspor'dan açıklama geldi! Okan Kocuk Galatasaray'a mı dönüyor?
Süper Lig'in 23. haftasında Giresunspor sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Hakan Keleş açıklamalarda bulunurken son günlerde gündem olan Okan Kocuk konusuna değindi. Keleş, "Okan Kocuk konusunu kapatmıştık ama bu hafta yine açtılar. Bakalım ne olacak, duruma göre hareket edeceğiz. Memnunuz ve bırakmayı düşünmüyoruz. Transfer tahtamız kapalı, herkes takviye yapıyor." dedi.
- Giresunspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.01.2022 20:16
Genç hoca, Galatasaray'a geri döneceği konuşulan Okan Kocuk için de konuşurken, başarılı file bekçisini bırakmayı düşünmediklerini söyledi.
Hakan Keleş, "Okan Kocuk konusunu kapatmıştık ama bu hafta yine açtılar. Bakalım ne olacak, duruma göre hareket edeceğiz. Memnunuz ve bırakmayı düşünmüyoruz. Transfer tahtamız kapalı, herkes takviye yapıyor. Bizim de transfer yapmamız lazım." sözlerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'da başkan Nahid Yamak, açıklamalarda bulundu. Gelecek yılı değerlendiren Yamak, "Kadromuzdan mevcut oyuncularımız, kiralıktan dönen oyuncularımız ve alt yapıdan A takımımıza dahil ettiğimiz, bu takımın geleceği olan gençlerimizle bir kurtuluş savaşı vereceğiz." dedi. -
Bu sezon Süper Lig'e veda eden Giresunspor'da İrfan Buz ile yollar ayrıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
1. Lig takımlarından Giresunspor, teknik direktör Mustafa Kaplan ile bir yıllık resmi sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Süper Lig'den düşen Giresunspor'da İrfan Buz'dan boşalan teknik diretörlük görevine Mustafa Kaplan getirildi.