Gaziantep Teknik Direktörü Burak Yılmaz özür diledi!
Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kocaelispor ile oynadıkları maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle özür diledi.
- Gaziantep FK Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.01.2026 21:57
Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kocaelispor ile oynadıkları maçta gördüğü kırmızı kart dolayısıyla özür diledi.
Burak Yılmaz, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda, gördüğü kırmızı kart ve sonrasında ortaya çıkan görüntüler nedeniyle açıklamada bulunma gereği duyduğunu belirtti.
Teknik direktör olarak saha kenarındaki duruşunun oyuncular ve gençler için örnek teşkil etmesi gerektiğinin farkında olduğunu aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:
"Bu tür anlarda daha sakin ve sağduyulu kalabilmek adına gelişim göstermem gereken noktalar olduğunu biliyorum ve buna saha dışında ciddi bir mesai ayırarak çalıştığımın bilinmesini istiyorum. Takımımın emeğinin ve sahadaki olağanüstü mücadelesinin yaşanan bu olayla gölgelenmesini istemiyorum. Bugün sahada gösterdikleri duruş sebebiyle oyuncularımla gurur duyuyorum. Başta camiamız olmak üzere oyuncularım, futbol kamuoyu ve tüm hakemlerimizden özür diliyorum."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Arca Çorum FK’ye 3-0 mağlup olan Gaziantep FK’de teknik direktör Orhan Ak, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. Çekişmeli mücadelede kazanan çıkmadı ve maç 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Arca Çorum FK, deplasmanda Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kocaelispor evinde Gaziantep FK'yı mağlup etti. İşte detaylar...