Son dakika spor haberi: Fenerbahçe sezon sonu para basacak! Yıldızları için tam 75 milyon Euro...
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını Beşiktaş'ın gerisinde sürdüren Fenerbahçe'de, bazı isimler performansıyla takımı sırtlıyor. Sarı lacivertlilerin parlayan yıldızlarına, Avrupa'dan ve dünyadan bir çok kulüp gözünü dikti. Geçtiğimiz sezonlarda Eljif Elmas ve Vedat Muriqi gibi oyuncularını yüksek bonservisle satan Kanarya, bu geleneğini devam ettirmek ve transferde elini rahatlatmak istiyor. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (FB haberleri)
Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde 18 oyuncuyu kadrosuna kattı.
Erol Bulut yönetiminde inişli çıkışlı bir performans gösteren sarı lacivertlilerde, ligde son düzlüğe girilirken takımın başına Emre Belözoğlu getirildi.
Halen şampiyonluk umutlarını sürdüren ve lider Beşiktaş'ın hata yapmasını bekleyen Fenerbahçe'de, bir yandan gelecek sezonun da hesapları yapılmaya başlandı.
Kanarya'nın, bu sezonda gösterdikleri etkili performansla parlayan yıldızları var.