Fenerbahçe Mbwana Samatta'yla özel görüşme! Erol Bulut ve Emre Belözoğlu...
Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Mbwana Samatta'nın son haftalarda performansı düştü. Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor maçından da oyundan alınan Tanzanyalı golcüyle teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu özel olarak görüştü. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu 6 maçtır gol atamayan Mbwana Samatta ile moral görüşmesi yaptı.
Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamaya göre, dün akşam Sivas Belediyespor maçında da ağları sarsamayan ve morali bozulan Samatta'ya ilk destek saha içinde antrenör Mehmet Yozgatlı'dan geldi.
Yozgatlı'nın oyuncu ile moral konuşması yapmasının ardından soyunma odasında takım arkadaşları da Tanzanyalı oyuncuya destek verdi.
BULUT: GERÇEK SAMATTA'YI GÖSTERECEKSİN
Samatta ile konuşan Erol Bulut, "Sana ve kalitene inanıyorum en kısa zamanda gerçek Samatta'yı göstereceksin." ifadelerini kullandı.