Galatasaray üst üste 5. galibiyet için sahada! İşte Okan Buruk'un Amed SK maçı muhtemel 11'i
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, evinde Amed SK'yi ağırlayacak. Ligin ilk iki sırasında yer alan iki ekipten sarı-kırmızılılar, Victor Osimhen'in yokluğunda 3 puan için mücadele verecek. İşte kritik karşılaşmaların muhtemel 11'leri...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.11.2026 06:40
Son 4 yılın şampiyonu olan Galatasaray, bu sezon da hedefine emin adımlarla ilerliyor. Türkiye'de 5 sene üst üste şampiyonluk yaşayan ilk takım olmak isteyen sarı-kırmızılılar, rakipleriyle arasında farkı da açmaya başladı.
Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'i birlikte götüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, oyuncu olarak yaşadığı dörtlemeyi teknik adam olarak da tekrarlamıştı.
Şimdi sıra beşinci şampiyonluğa geldi. Konsantrasyonunu asla bozmayan sarı-kırmızılılar, maç maç ilerliyor.
ASLAN REKOR PEŞİNDE
Zirvede 2 puan gerisinde bulunan Amedspor ile bugüne kadar sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelen Galatasaray, bir galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Taraflar ilk kez bir Süper Lig maçında kozlarını paylaşacak.
Süper Lig'de sahasındaki son 40 maçta mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, bugün de yenilmezse kulüp rekorunu egale edecek. Sahasındaki son mağlubiyetini 19 Mayıs 2024'te Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada yaşayan sarı-kırmızılılar, daha sonra 32 galibiyet, 8 mağlubiyet aldı.
TAKIMDA EKSİK 2'YE YÜKSELDİ
Galatasaray'da zorlu Amedspor mücadelesi öncesinde kaptan Abdülkerim Bardakcı ile Victor Osimhen yok.
Abdülkerim, Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünden sonra Brown ile yaşadığı kavganın ardından iki maç ceza almıştı. Kaptan, bu maçla birlikte cezasını tamamlayacak. Osimhen de bugün ameliyat olacak.
3 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Sarı-kırmızılı takımda bugünkü mücadele öncesinde 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Davinson Sanchez, Roland Sallai ve Rafael Leao, bugünkü mücadelede kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.
Kart gören isimler milli ara sonrasındaki Samsunspor mücadelesinde forma giyemeyecek.
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Süper Lig'de bugün Amedspor'u konuk etmeye hazırlanan Galatasaray'da zorlu mücadelenin hazırlıkları tamamlandı.
Fotomaç'ta yer alan habere göre teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen çalışma ile Amedspor maçının son taktik antrenmanını bitiren sarı-kırmızılılar, maç saatini beklemeye başladı. Çalışmada bütün futbolcular yer aldı.
GALATASARAY-AMEDSPOR MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Uğurcan, Sallai, Singo, Sanchez, Eren, Torreira, Sara, Sane, Batrakov, Leao, Barış (Deniz)
Amedspor: Lafont, Bates, Umut, Mehmet, Furkan, Raveloson, Dia Sabia, Rayan, Krasniqi, Collins Sor, Gift Orban
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Stuttgart maçında sakatlanan Victor Osimhen'in, Amed SF maçı kadrosundan çıkarıldığını ve dizinden ameliyat olacağını açıkladı. -
Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira konusunda flaş bir iddia gündeme geldi. İtalyan basını Uruguaylı yıldıza eski kulübü Fiorentina'nın talip olduğunu duyurdu. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Aleksey Batrakov'un yıllık ücretini 5 milyon euroya, serbest kalma bedelini ise 100 milyon euroya yükseltmeyi planladığı öne sürüldü. Genç futbolcunun menajeri Vladimir Kuzmichev, bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. -
Inter ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği belirsizliğini koruyor. İtalyan basını, milli futbolcuyla ilgilenen Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer için yeniden harekete geçtiğini yazdı.