Okan Buruk: Güçlü bir kadro kuracağız!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Rennes ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Okan Buruk transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.08.2026 23:32
- Güncelleme Tarihi: 02.08.2026 23:44
Galatasaray'ın Rennes ile karşılaştığı hazırlık maçının ardından teknik direktör Okan Buruk taraftara transfer sözü verdi.
İŞTE O SÖZLER
"Hazırlık dönemi geçiriyoruz. Hazırlık maçlarında birçok takım daha kolaydan başlar, daha kolayını oynamaya çalışır ama biz böyle iddialı zor maçlar seçmeye çalıştık. Rennes de güçlü bir takım. Onlara karşı oynamak kolay değil. Biz de hazırlanma sürecindeyiz zaten. Belki Villlarreal maçı bizim için ölçü olabilecek bir maç. Oyuncularımız yüzde 100 hazır değil. Yüzde 100 performans beklemek çok hayal olur. Genel olarak oyuncularımın isteklerinden, konsantrasyonlarından ve tutkularından dolayı mutluyum. Bu bizi daha başarılı sezona doğru götürecek."
TRANSFER SÜRECİYLE İLGİLİ
"Çok konuştuk zaten, bu çok açık ve net. Zaten transfer yapacağız. Ben söylüyorum, başkanımız söylüyor, yöneticilerimiz söylüyor. Hepimizin ortak noktası transfer. Çok haklılar, bir an önce gelsin istiyorlar. Bunula ilgili bir çaba var, bunu deyince bana da kızıyorlar...Sen de tepkini ver' diyorlar. Burası Galatasaray! Galatasaray'a sahip çıkmamız gerekiyor. Bu baskı da doğru. Ama iyi niyetli bir çalışma var. Galatasaray'ın çok kaliteli bir kadrosu var. Bu kadroya iyi oyuncular katmanız gerekiyor. Amacımız yeniden iyi oyuncuları kadromuza katmak. Sezona yine güçlü bir şekilde başlayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü maçlar oynayacağız. Onlara söz veriyorum. Biz yine her zaman olduğu gibi yine göstereceğiz. İyi bir kadro kuracağız. İyi bir sene geçireceğiz. Hiç soru işaretleri olmasın."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı derbinin hazırlıklarına devam etti. -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev derbiye sahne olacak. Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Yunus Akgün, pazartesi günü oynanacak kritik karşılaşma öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (GS SPOR HABERİ) -
Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla beğeni toplayan Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Lokomotiv Moskova'dan kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov, Rus eski futbolcu Fedor Smolov'un YouTube kanalına konuk oldu. Sarı-kırmızılı takımdaki uyum sürecini anlatan genç futbolcu, Lucas Torreira'nın kendisine gösterdiği yakınlığı ve Victor Osimhen ile yaşadığı otobüs anısını paylaştı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri -
Eski milli futbolcu ve teknik direktör Servet Çetin, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerin derbiyi daha çok isteyeceğini belirten Çetin, Fenerbahçe’nin olası mağlubiyetinde yaşanabileceklere dikkat çekerken Nathan Ake, Romelu Lukaku ve iki takımın da orta saha tercihleri hakkında da konuştu.