Cimbom'dan yerli harekatı! İşte hedefteki 2 yıldız
Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılıların gündemine aldığı isimler ise ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.05.2026 13:24
Galatasaray, yeni sezon öncesinde yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi.
Sarı-kırmızılıların radarına ise RAMS Başakşehir forması giyen iki dikkat çekici isim girdi: Bertuğ Yıldırım ve Yusuf Sarı.
Yönetimin, iki oyuncu için Başakşehir cephesiyle kısa süre içinde resmi temaslara başlaması bekleniyor.
Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın planının, Bertuğ ve Yusuf'u tek bir operasyonla kadroya katmak olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Başakşehir'e iki futbolcuyu kapsayan kapsamlı bir teklif sunmaya hazırlandığı ifade ediliyor.
Teknik Direktör Okan Buruk'un da transferde oldukça istekli olduğu belirtiliyor. Deneyimli çalıştırıcının özellikle hücum hattındaki alternatifleri artırmak adına hem Bertuğ'un golcü kimliğinden hem de Yusuf'un üretken kanat oyunundan faydalanmak istediği kaydedildi.
Milli takım havuzunda yer alan iki futbolcunun da Galatasaray'ın ilgisine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.
Yönetim, transfer sürecini kısa sürede sonuçlandırarak yeni sezon kampına güçlü bir kadroyla başlamayı hedefliyor. Bu sezon Başakşehir formasıyla ligde 19 karşılaşmaya çıkan Bertuğ Yıldırım, 7 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek dikkat çekti.
Yusuf Sarı ise 21 Süper Lig maçında 1 gol ve 7 asist üreterek takımının hücum gücüne önemli katkı verdi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Hücum hattına takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılılar, Benfica'dan flaş bir ismi gündemine aldı. Konuya dair sıcak gelişmeyi ise İtalyan gazeteci Nico Schira duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk gecesinde, "Şampiyonlar Ligi'nde istediğimiz neticeleri almak üzere bir takım hazırlığı yapıyoruz" dedi. -
Galatasaray'da transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Yabancı kuralının değişmemesinin ardından yerli futbolculara öncelik veren Cimbom'dan flaş bir atak geldi. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ın transferi için uzun süredir yoğun çaba gösterdiği o yıldız için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Portekiz Milli Takımı'nın deneyimli kalecisi Patricia Morais ile sözleşme imzaladı.