Galatasaray'dan transferde ters köşe! Noa Lang'in ardından bir bomba daha
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Cimbom transferde uzun süren sessizliğini Noa Lang'i kadrosuna katarak bozmuştu. Sarı kırmızılılar, Hollandalı futbolcunun ardından bir bomba daha patlatmak üzere. İngiliz basını, Aslan'ın peşinde olduğu sürpriz yıldızı duyurdu. İşte transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.01.2026 - 09:03
- Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 - 11:43
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Sarı-kırmızılılar transferde ilk hamlesini yapmış ve Napoli forması giyen Noa Lang'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı.
İngiltere'nin önde gelen basın organları arasında yer alan Daily Mail ise Galatasaray'ın transfer gündemine dair dikkat çekici bir iddia ortaya attı.
Fotomaç'ın derlediği haberde, sarı-kırmızılıların West Ham United forması giyen yıldız oyuncu Tomas Soucek ile yakından ilgilendiği belirtildi.
2020 yılının ocak ayından bu yana Londra ekibinde görev yapan Çekyalı orta saha, fizik gücü, hava toplarındaki etkinliği ve istikrarlı performansıyla öne çıkıyor.
Premier Lig tecrübesiyle dikkat çeken Soucek'in, takımının önemli isimlerinden biri olduğu vurgulandı.
Güncel piyasa değeri yaklaşık 12 milyon euro olan 29 yaşındaki futbolcunun, West Ham United ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.
Buna rağmen Galatasaray'ın transfer için şartları zorlamaya hazır olduğu ifade ediliyor.
Sarı-kırmızılı yönetimin bu transferde oldukça ısrarcı olduğu, teknik heyetin Soucek'i orta sahada kilit bir rol için düşündüğü aktarıldı.
Önümüzdeki günlerde iki kulüp arasında temasların hız kazanabileceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 7. hafta karşılaşmaları sona erdi. Oynanan maçların ardından UEFA kulüpler sıralaması da güncellendi. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sıralamadaki yeri... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.00'de başlayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları hız kazandı. İlk olarak Napoli forması giyen Noa Lang ile anlaşma sağlayan Cimbom, bir bomba daha patlatmak üzere. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların, Barcelona'nın 22 yaşındaki genç yıldızının peşinde olduğu öğrenildi. İşte o isim ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Sarı kırmızılılar mücadeleden 3 puanla ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor. Öte yandan teknik direktör Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçında ciddi bir rotasyona gitmeyi planlıyor. İşte Cimbom'un muhtemel 11'i... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)