Okan Buruk'tan Monaco maçı öncesi özel talimat!
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 9 Aralık Salı günü deplasmanda Monaco'ya konuk olacak. Sarı kırmızılılar kritik maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Okan Buruk'un mücadele öncesi futbolculara özel bir talimat verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.12.2025 - 15:30
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Monaco ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Florya'da gerçekleştirilen idman, dinamik ısınma hareketleriyle start aldı. Isınmanın ardından sarı-kırmızılı futbolcular iki grup halinde 8'e 2 pas çalışması yaptı. Tempolu geçen antrenmanda oyuncuların istekli görüntüsü teknik ekibi memnun etti.
BURUK'TAN NET TALİMAT!
Teknik Direktör Okan Buruk'un, Monaco karşılaşması için öğrencilerine özel bir uyarıda bulunduğu öğrenildi. Buruk'un oyuncularından, kaleyi gördükleri anda şut çekmelerini istediği ifade edildi.
Deneyimli hoca, rakibin savunma zaaflarını değerlendirmek ve skor üretme ihtimalini artırmak için ceza sahası çevresindeki şutların çoğalmasını hedefliyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Hesap.com Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Galatasaray'dan paylaşım geldi. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile dev derbide kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk mücadelesinde sarı-kırmızılılar için hayati öneme sahip olan maç öncesi Cimbom'a 2 yıldızından müjdeli haber geldi. İşte detaylar... -
Şiddetli pres sonucu kazandığı toplar sebebiyle Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde ağları 14 kez havalandıran Galatasaray, 187 kulüp içinde Avrupa’nın en iyi 2. takımı oldu. Zirvede 17 golle Paris Saint-Germain var. -
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.