Dursun Özbek: Galatasaray öncü bir takım olduğunu gösterdi!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.11.2025 - 15:01
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"2016 yılında ortaya koyduğumuz projeler, 2022'de ete kemiğe bürünmeye başladı. Galatasaray, bu manada öncü bir takım olduğunu gösterdi. O dönemde, diğer camialardan "Gayrimenkul şirketi oldu" gibi eleştiriler aldık ama bugün geldiğimiz noktada, rakiplerimiz bizim ortaya koyduğumuz şekilde benzer projeler geliştirerek sürdürülebilir bir faaliyet alanına girmek istiyor."
"2022'den itibaren üç ana başlıkta hedef koyduk: finansal sürdürülebilirliği sağlamak, tesisleşmek ve sportif başarıyı yakalamak. Hedeflerimize tek tek ulaşıyoruz."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, kendisine yöneltilen Lionel Messi sorusuna yanıt verdi. İşte Özbek'in o sözleri... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda NBA Europe projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Galatasaray'da, Wilfried Singo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İngiltere'den o kulübün, 24 yaşındaki stoper için harekete geçtiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Ademola Lookman hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu, formasını giydiği Atalanta ile ilgili tüm paylaşımlarını sildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)