Lammens'in kardeşinin tercihi Galatasaray!
Son dakika Galatasaray haberleri: Yaz transfer döneminde adı sarı-kırmızılılar ile transfer dedikodularında anılan Senne Lammens için kardeşi Tom Lammens açıklamalarda bulundu. Tom Lammens, Senne'nin Galatasaray'ı tercih etseydi daha fazla kupa kazanabileceğini söyledi. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.09.2025 - 09:44
Fernando Muslera'nın ayrılığının ardından yaz transfer dönemi boyunca kaleci arayışını sürdüren Galatasaray, transfer döneminin son günlerinde Uğurcan Çakır'ı 27.5 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.
Uğurcan Çakır transferinden önce Galatasaray'ın gündemine gelen kaleci adaylarından bir tanesi de Senne Lammens'ti. Antwerp'ten Manchester United'a 21 milyon euro karşılığında transfer olan Belçikalı eldiven için kardeşi Tom Lammens açıklamalar yaptı.
Tom Lammens, Senne'nin Galatasaray'ı tercih etseydi daha fazla kupa kazanma şansının olacağını ima etti: Manchester United kaliteli oyunculara sahip ve kupa kazanmak için gerçek bir mücadele var; fakat Senne, Galatasaray'a gitmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde hemen etki yapabilirdi.
Sözlerine devam eden kardeş Tom, "Başta United'a transferi konusunda şüpheliydim çünkü birçok oyuncu orada büyük bir baskı altında kaldı ve potansiyellerini tam anlamıyla ortaya koyamadılar. Sonuçta bu Senne'nin kararıydı. United ona iyi bir izlenim bıraktı. Kulübün eski parlak günlerine dönmesi ve Senne'nin buna katkı yapabilmesi harika olurdu." dedi.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Leroy Sane, Almanya Milli Takımı'na davet edilmesinin ardından ülke medyası tarafından eleştirilerin odağı haline gelmişti. Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann ise tecrübeli oyuncu hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olarak sezonu çifte kupayla tamamlamak isteyen Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı-kırmızılıların uzun süredir listesinde yer alan yıldız futbolcuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... -
Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, orta saha rotasyonu için potansiyelli genç oyunculara yatırım yapma planına devam ediyor. Ara transfer döneminde Renato Nhaga'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılıların, Lille forması giyen 21 yaşındaki Kongolu oyuncuya da talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kadar ilerleyen Galatasaray, dev bir gelir elde etti. Sarı-kırmızılı yönetim UEFA'dan gelen para ile alacakları sıfırlıyor. İşte detaylar... (GS spor haberi)