Galatasaray Lemina ile yeni sözleşme için harekete geçti!
Geçtiğimiz ara transfer döneminde Galatasaray'a geri dönen Mario Lemina, sergilediği performans ile övgü topladı. 32 yaşındaki oyuncunun kendini kanıtlamasının ardından sarı-kırmızılı yönetim, maaş artışı ile birlikte sözleşme yenilenmesi için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika GS spor haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.09.2025 13:28
Trendyol Süper Lig'e 5 haftada alınan ikas Eyüpspor galibiyeti ile birlikte kayıpsız devam eden Galatasaray'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Sarı kırmızılı kulübün geride bıraktığımız ara transfer döneminde renklerine bağladığı Mario Lemina, performansı ile beğenileri toplamıştı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Eintracht Frankfurt ile oynanacak olan maç düşünülerek Eyüp deplasmanında dinlenmeye bırakılan yıldız futbolcu ile ilgili yönetimden karar çıktı.
fotomac.com.tr editörü Ömer Çağrı Akdere'nin Africa Foot'tan derlediği habere göre 32 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, Galatasaray'daki sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.
Yeni imza ile birlikte maaşında da iyileştirmeye gidilmesi beklenen Gabonlu'nun Haziran 2026'da bitecek olan sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılacağı öngörülüyor.
Bu yaz Al Shabab ile sözleşme imzalamaya yakın olduğu iddia edilen Lemina, haberde aktarılana göre iki kulüp arasındaki mali anlaşmazlık yüzünden Cimbom'da kalmaya karar verdi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi VAR koltuğunda oturacak hakemler açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Stuttgart maçında sol dizi esneyen Victor Osimhen ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Nijeryalı golcünün sahalardan uzak kalacağı süre ve yeniden formasına kavuşacağı maç belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Rus gazeteci Ilya Egorov, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Aleksey Batrakov ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Egorov; genç oyuncunun, sarı-kırmızılılarda 10 numaralı formayı giyme durumu hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Stuttgart maçı sonrası dizinden sakatlık yaşadığı açıklanan Victor Osimhen'in başarılı bir operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun günlük değerlendirmelerle takip edileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)