SON DAKİKA GALATASARAY HABERİ: Elias Jelert Southampton'da! İşte ödenecek ücret
Galatasaray, Elias Jelert'in satın alma opsiyonuyla İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton'a kiralandığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.08.2025 21:03
- Güncelleme Tarihi: 31.08.2025 21:10
Galatasaray, Danimarkalı futbolcusu Elias Jelert'in İngiltere Championship ekiplerinden Southampton'a satın alma opsiyonuyla kiralandığını duyurdu.
Sarı-kırmızılıların resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Elias Jelert Kristensen'in 2025/2026 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Southampton Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, Southampton Football Club Limited, şirketimize 300.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ile maksimum 250.000 Euro tutarında bonus ödeyecektir. Ayrıca, futbolcunun ücretleri Southampton Football Club Limited tarafından ödenecektir. Satın alma opsiyonunun devreye girmesi durumunda, Southampton Football Club Limited tarafından şirketimize 8.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Buna ek olarak, futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın %10'luk bölümü şirketimize ödenecektir" denildi.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın sahasında konuk edeceği İspanyol devi Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick, deyim yerindeyse teyakkuza geçti. PSG ve El Classico maçlarının yaklaşıyor olmasına rağmen Alman çalıştırıcının önceliği İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmek. İşte Flick'in takıma soyunma odasına yaptığı o uyarı... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Barça'nın yıldız futbolcusu Lamine Yamal flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray'da yıldız futbolcunun yaptığı açıklama sarı-kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Gündem olan sözlerin ardından yönetimin harekete geçtiği ve oyuncuyla ilgili dikkat çeken bir karar aldığı öğrenildi. İşte yaşanan gelişmenin detayları... -
Galatasaray'ın deneyimli isimlerinden İlkay Gündoğan, hakkındaki transfer söylentileri hakkında İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. 34 yaşındaki oyuncu, "Bu söylentiler doğru değil. Kış transfer döneminden sonra da burada olmak ve Galatasaray ile bir şampiyonluk daha kazanmak için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.