Barış Alper Yılmaz: Her şey Galatasaray'ın başarısı için
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 3-0 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.08.2025 - 00:15
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-0'la geçerek 3 puanın sahibi oldu. Sarı-kırmızılılarda takımının ilk golünü kaydeden Barış Alper Yılmaz, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
Yayıncı kuruluşa konuşan milli yıldız, "Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarımızı özlemişiz. Çok güzel bir ambiyans vardı. Onlar bizim itici gücümüz. Bugün gol attım ama bireysel hedefimiz geride, önceliğimiz takım hedefi. Tabii ki mutluyuz. Daha iyi olacağız, bunun için çalışıyoruz. Hocamız bizi çok iyi çalıştırıyor. Ondan çok şey öğreniyoruz. Mutluyuz. Biz takım için oynuyoruz, bireysel olarak bir yere kadar gidemezsiniz. Her şey Galatasaray'ın başarısı için. Mutluyuz, böyle devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Barış Alper gol sevinciyle ilgili ise "Bazen duyguları kontrol edemiyorsunuz. Nabız yükseliyor. O anda içimden öyle geldi." yorumunu yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 10’uncu haftasında sahasında Göztepe’yi 3-1 mağlup etti. Maçın ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen, Göztepe maçıyla Galatasaray’da 43. golünü attı ve sarı-kırmızlıların tarihinde Teknik Direktör Okan Buruk ile Umut Bulut'un gol sayısını yakaladı. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray konuk ettiği Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk ile çalışmanın harika bir fırsat olduğunu söyledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)