Galatasaray'dan transferde olay hamle! Toplamda 25 milyon Euro gözden çıkarıldı
Galatasaray'da yeni sezon transfer operasyonu dört bir koldan devam ediyor. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen sarı kırmızılılardan, o isim için toplamda 25 milyon Euro'luk bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.08.2025 13:43
- Güncelleme Tarihi: 14.08.2025 13:50
Savunmasına takviye yapmak isteyen Galatasaray, gündeme gelen Wilfried Singo için girişimlerine devam ediyor.
TRT Spor'un haberine göre Monaco, sarı kırmızılıların kadrosuna katmak istediği 24 yaşındaki futbolcu için 30 milyon euro bonservis bedeli istiyor.
Galatasaray ise Singo'yu satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor.
Cimbom'un düşüncesi 5 milyon kiralama bedeli + 20 milyon satın alma opsiyonu.
Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösterilen Fildişili futbolcunun Monaco ile 2028 yılına kadar süren sözleşmesi bulunuyor.
Monaco forması altında geçen sezon 35 maçta süre bulan Singo, 3 gol attı ve 3 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasındaki derbide Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray MCT Technic'i 83-80 yendi. -
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, RAMS Park'ta herhangi bir yapısal bozukluğa rastlanmadığını açıkladı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Lille'den Berke Özer hakkında sakatlık açıklaması geldi. Teknik direktör Davide Ancelotti, milli kalecinin sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı.