Galatasaray'dan Japon kaleci hamlesi! Tam 20 milyon Euro...
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da Fernando Muslera sonrası 1 numara arayışı devam ediyor. Sarı kırmızılılar son olarak Japon kalecinin peşine düştü. İşte detaylar... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.07.2025 - 06:41
Fernando Muslera'nın gidişinden sonra 14 senelik boşluğu doldurmakta güçlük çeken sarı-kırmızılılar, çok sayıda isimle temasta bulunuyor. Uzun süre listenin ilk sırasında bulunan Chelsea'nin kalecisi Petrovic'te bir türlü mutlu sona ulaşamayan sarı-kırmızılılar alternatif isimlere yöneldi. Perri ve Sommer ile de görüşen G.Saray'ın asıl gönlünde yatan Aslan ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar İtalyan ekibi Parma'nın geçen sezon Belçika ekibi St. Truiden'den 8.2 milyon euro'ya transfer ettiği 22 yaşındaki Zion Suzuki için harekete geçti.
20 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARTILDI
Fotomaç'ta yer alan habere göre uzun boyu ile dikkat çeken genç kaleciyi isteyen sarı-kırmızılı yönetim, bu transfere ciddi bir bütçe ayırmış durumda. Avrupa'nın önemli liglerinden de talipleri bulunan Suzuki için 20 milyon euro'yu gözden çıkartan yönetim, Muslera gibi uzun yıllar kaleyi koruyabileceğini düşünüyor.
Ancak futbolcuya Avrupa'nın önemli liglerinden talipler olduğu ve Galatasaray'ın işinin zor olduğu öğrenildi. Bu yüzden elini çabuk tutmak isteyen yönetim, Suzuki ile anlaşırsa Petrovic'i beklemeyecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Victor Osimhen, attığı gollerle takımının galibiyetlerinde önemli rol oynuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Wilfried Singo ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Başarılı savunmacının, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 15. hafta heyecanı başladı. Lider Galatasaray, sahasında Samsunspor'u konuk etti. Büyük bir heyecana sahne olan maçta Cimbom rakibini 3-2'lik skorla mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gakatasaray ile Samsunspor kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Samsunspor maçını flaş sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)