GALATASARAY HABERİ: Transferde son dakika! Al-Hilal'den Victor Osimhen açıklaması
Galatasaray ile 2024-2025 sezonuna damga vuran Victor Osimhen'in, sarı kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal ise yıldız golcüyü gündemine almış ve resmi teklif yapmıştı. Öte yandan Al-Hilal'in CEO'su Esteve Calzada, Nijeryalı oyuncunun transferine dair flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.06.2025 - 16:13
Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in CEO'su Esteve Calzada, bir süredir transferin gözdelerinden biri olan 26 yaşındaki Nijeryalı santrfor Victor Osimhen hakkında açıklama yaptı.
2024-2025 sezonunu Galatasaray'da kiralık olarak forma giyip sezonu çifte kupayla tamamlayan ve transferin gözdelerinden biri olarak görülen Victor Osimhen'in geleceği belirsizliğini korurken, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal CEO'su Esteve Calzada, Nijeryalı golcü hakkında BBC Sport'a açıklamalarda bulundu.
"BURADA PARA BASMIYORUZ"
Takıma gerçekten gelmek isteyen oyuncuları alacaklarını ifade eden Esteve Calzada, "Hedefimiz en büyük oyuncular."
"Oldukça hırslıyız ama oyuncunun da bu konuda istekli olması gerekiyor ve transferin her iki taraf için de uygun olması şart."
"Oyunculara ve menajerlere hatırlatmaya çalıştığımız tek şey şu: Evet, biz Suudi Arabistan'dayız ama burada para basmıyoruz."
"CEO olarak rolüm, kulübü verimli şekilde yönetmek. Böylece en büyük oyuncuları almak için elimizde mümkün olan en büyük bütçe olur ama her ne pahasına olursa olsun değil."
"Bu yüzden bazen pazarlıklardan çekiliyoruz. Çünkü biz gerçekten gelmek isteyen oyuncuları istiyoruz, sadece para için gelenleri değil" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'daki dördüncü sezonunu geçiren ve geride bıraktığımız üç sezonda da sarı-kırmızılı takımı şampiyonluğa ulaştıran Okan Buruk hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında ağırladığı Liverpool'u 1-0 yenerek Anfield'da oynanacak rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı. Sarı-kırmızılılar ile eşleşmelerinin açıklanmasının ardından turu geçme ihtimallerini %99 olarak açıklayan Liverpool'un efsane ismi Jamie Carragher, RAMS Park'taki yenilgi sonrası oranını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika GS spor haberleri -
Son dakika Galatasaray haberleri: Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, son 16 turu ilk maçında evinde ağırladığı Liverpool'u 1-0 yenerek tur için büyük bir avantaj elde etti. Sarı-kırmızılıların, 18 Mart'ta oynanacak rövanş karşılaşması sonrası çeyrek finale yükselmesi durumunda elde edeceği gelir belli oldu. İşte o rakam... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool'u evinde 1-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray'da Mauro Icardi gerçeği ortaya çıktı. Arjantin basını, yıldız golcünün İngiliz ekibi karşısında neden süre almadığını açıkladı. | GS Spor haberleri