Victor Osimhen'den rekor sonrası Mario Jardel'e mesaj!
Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor'u 3-0'lık skorla mağlup ettiği maça Victor Osimhen damga vurdu. Nijeryalı yıldız bu karşılaşmada 35 gole ulaşarak Türkiye'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu. Osimhen rekorun eski sahibi Mario Jardel'e ise dikkat çeken bir mesaj gönderdi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.05.2025 19:26
Galatasaray formasıyla 35 gole ulaşarak Türkiye'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu olan Victor Osimhen, rekorun eski sahibi Mario Jardel'e mesaj gönderdi.
Nijeryalı yıldız futbolcu, "Bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olarak (35 gol) yeni bir rekor ama önce, bu standardı 24 yıl önce belirleyen KRAL, EFSANE Mario Jardel'e saygılar. Galatasaray'da tarih yazmayı hayal eden her yabancı oyuncuya ilham veren 34 gol... Dün o rekoru kırdım, ama bunu tek başıma yapmadım. Efsane Mario Jardel'in açtığı yolda yürüdüm. Bize nelerin mümkün olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim. Bu an bana ait olabilir ama temeli sana ait." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri | Ligde liderliği devralmasının ardından gözünü Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona maçına çeviren Galatasaray'da yönetim, iki ismin kontratını uzatarak istikrarı perçinlemeyi hedefliyor. İşte detaylar... -
Geçmiş dönemlerde Galatasaray formasını terleten ve bu yaz transfer döneminde bonservisiyle birlikte Udinese'ye transfer olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılıların yeni transfer Rafael Leao'dan övgüyle bahsetti. -
Barcelona, Şampiyonlar Ligi 2. haftasında oynanacak Galatasaray maçı kamp kadrosunu açıkladı. -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Barcelona karşılaşması öncesi oyun planını belirledi. Liverpool'a karşı geçen sezon uygulanan stratejiyi referans alacak sarı-kırmızılılarda öncelik kompakt savunma ve etkili geçiş hücumları olacak. İşte Okan Buruk'un aklındaki ilk 11.