GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Osimhen'in menajerinden şok hamle!
Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Nijeryalı oyuncunun menajerinden, sarı kırmızılıları kızdıracak bir hamle geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.05.2025 06:41
Galatasaray'da bu sezon attığı gollerle kalitesini bir kez daha kanıtlayan Victor Osimhen ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
Başta G.Saray olmak üzere İngiliz kulüpleri yıldız oyuncunun bonservisini alabilmek için yarış halinde.
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Osimhen'in menajerinden sürpriz bir hamle geldi.
Takvim'in haberine göre, Nijeryalı yıldızın menajerinin oyuncusunu S.Arabistan Ligi takımlarına pazarlamak istediği öğrenildi.
UNITED İDDİALARI VAR
Bu sezon Suudi 1. Ligi'ne yükselen NEOM başta olmak üzere birkaç takımla görüşmelerini sürdüren Osimhen'in menajeri daha fazla komisyon alabilmek için oyuncusunun yeni sezonda Körfez'de oynamasını istiyor.
Osimhen'in ise kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği biliniyor. İngiliz medyasındaki haberlere göre Premier Lig devi Manchester United, Nijeryalı golcünün menajeriyle görüşme gerçekleştirdi.
Osimhen'in Premier Lig'e transfer olmaya sıcak baktığı ve yıllık 12 milyon Euro'luk maaşının Premier Lig ekipleri tarafından karşılanabileceği belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Avrupa Futbol Kulüpleri (EFC) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Kopenhag’da gerçekleştirilen seçimde oy birliğiyle göreve getirilen Özbek, Avrupa kulüpleri arasındaki iş birliğini geliştirmek için çalışacağını belirtti. -
Galatasaray'da lige verilen milli arada transfer çalışmaları hız kazandı. Ocak ayında kadrosunu güçlendirmesi beklenen Cimbom ile ilgili İtalya'dan flaş bir iddia geldi. Sarı kırmızılıların ara transferde döneminde o yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçebileceği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
PFDK, 29 Eylül 2026 tarihli toplantısında aldığı kararları açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 1 maç ve 100 bin TL para cezası verilirken, Lesley Ugochukwu 2 maç men cezası aldı. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli arada sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, günü Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği çift antrenmanla tamamladı.