Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı çıkmazı! Derbide yaptığı o hareket...
Trendyol Süper Lig'de 29. haftanın zorlu mücadelesinde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da 83. dakikada oyundan alınan Abdülkerim Bardakcı'nın yedek kulübesindeki göstermiş olduğu tepki yönetimi rahatsız etti. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.03.2025 10:46
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Beşiktaş'a 2-1 yenilen Galatasaray, namağlup ünvanını kaybetti.
Tüpraş Stadı'nda yapılan mücadelenin 23. dakikasında Rafa Silva'nın golüyle 1-0 geri düşen sarı-kırmızılı ekip, 36. dakikada ise Przemyslaw Frankowski'nin kırmızı kart görmesiyle 1 kişi eksik kaldı.
Mücadelesine devam eden Galatasaray, 45. dakikada Lucas Torreira'nın attığı şık golle devre arasına 1-1 eşitlikle girdi.
Sarı-kırmızılı ekip, 66. dakikada Gedson Fernandes'in golüne engel olamadı ve bir kez daha geri düştü.
Teknik direktör Okan Buruk'un hamleleri sonuç vermeyince Galatasaray, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Beşiktaş maçında 83. dakikada oyundan alındığı için söylene söylene kenara gelen ve kulübede de "Ne alaka?" diye tepki veren Abdülkerim Bardakcı'nın verdiği görüntü büyük rahatsızlık yarattı.
Tecrübeli savunmacının bu seviyeye gelmesinde Teknik Direktör Okan Buruk'un rolüne dikkat çekilirken, neden böyle bir tepki verdiği merak konusu oldu.
Milliyet'in haberine göre, çıkan görüntüden rahatsız olan bazı yöneticilerin bu olay nedeniyle Buruk'un otoritesinin sarsılacağını, Abdülkerim'in uyarılmasını gündeme taşıyacakları öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev derbiye sahne olacak. Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Yunus Akgün, pazartesi günü oynanacak kritik karşılaşma öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray Yönetimi, pazartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir hamlede bulundu. Sarı kırmızılılar kritik mücadele öncesi galibiyet için önemli bir prim belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla beğeni toplayan Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Lokomotiv Moskova'dan kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov, Rus eski futbolcu Fedor Smolov'un YouTube kanalına konuk oldu. Sarı-kırmızılı takımdaki uyum sürecini anlatan genç futbolcu, Lucas Torreira'nın kendisine gösterdiği yakınlığı ve Victor Osimhen ile yaşadığı otobüs anısını paylaştı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri -
Eski milli futbolcu ve teknik direktör Servet Çetin, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerin derbiyi daha çok isteyeceğini belirten Çetin, Fenerbahçe’nin olası mağlubiyetinde yaşanabileceklere dikkat çekerken Nathan Ake, Romelu Lukaku ve iki takımın da orta saha tercihleri hakkında da konuştu.