Galatasaray'da Yunus Akgün maçı çeviren detayı açıkladı!
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-1 yendi. Maç sonrası sarı kırmızılılarda Yunus Akgün açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.03.2025 22:45
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı kırmızılılarda Yunus Akgün açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"İlk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik, geriye düştük. İçeride güzel konuşma yaptık ve sonrasında büyük takım gibi reaksiyon verdik. Galibiyetle ayrıldık. Sona yaklaşıyoruz. Her maç final. Emin adımlarla şampiyonluğa yürüyoruz. Biz Galatasaray'ız. İnşallah şampiyon olacağız. Daha yüzde yüz değilim. Elimden geleni yapmak, takıma katkı sağlamak istiyorum. Ajax maçında dizimde ağrı oldu. Ben elimden geleni yapmak istiyorum."
DİĞER HABERLER
-
Sabah gazetesi spor yazarları; Levent Tüzemen, Bülent Timurlenk, Ömer Üründül ve İskender Günen, Devler Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'yı ağırlayacak olan Galatasaray'ı değerlendirdi. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Barcelona'yı konuk edecek. Sarı kırmızılılar zorlu mücadelede rakibini devirerek bir kez daha tarih yazmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk ise sahaya süreceği ilk 11'i netleştirdi. İşte Galatasaray-Barcelona karşılaşmasının muhtemel 11'leri... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Barcelona'da Başkan Joan Laporta, yapılacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Laporta, "Avrupa'nın, dolayısıyla dünyanın en iyi futbolunu oynuyoruz." ifadelerini kullandı.