TRANSFER HABERİ: Carlos Cuesta resmen Galatasaray'da! İşte sözleşme detayları
Galatasaray, Genk forması giyen Carlos Cuesta'yı transfer ettiğini açıkladı. Sarı kırmızılıların transfer için ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.02.2025 22:18
- Güncelleme Tarihi: 06.02.2025 23:24
Galatasaray, 25 yaşındaki Kolombiyalı defans oyuncusu Carlos Cuesta'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa'nın transferi konusunda, kulübü K. Racing Club Genk 322 VZW ile anlaşmaya varılmıştır. Bu kapsamda, futbolcunun eski kulübüne 3 sezona yayılmış taksitler halinde toplam net 8.000.000 Euro transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 3,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Buna göre oyuncuya:
2024-2025 sezonunun ikinci yarısı için net 650.000 Euro
2025-2026 sezonu için net 1.450.000 Euro
2026-2027 sezonu için net 1.550.000 Euro
2027-2028 sezonu için net 1.650.000 Euro garanti ücret ödenecektir" denildi.
Kolombiyalı stoperin ilk sözleri ise şöyle oldu:
"Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Hemen şimdi oynamak istiyorum. Büyük oyuncularla, bu büyük kulüpte oynamak herkesin hayalidir. Umarım Galatasaray ve taraftarlarımız için yüzde yüzümü verebilirim. Buraya gelmeden önce Davinson Sanchez ile konuştum. Bana, 'Buraya gel, Galatasaray en iyi kulüptür. Burada oynar ve seviyeni yukarıya atlatırsın' dedi."
"Burada tabii ki milli takım arkadaşımı bulacak olmam da güzel duygu. Taraftarımıza mesajım, sahada yüzde yüzünü verecek bir oyuncuya sahip olduklarını söylemek istiyorum. Ayrıca kulüp ve her maça gelen taraftarlarımıza saygı duyacağımı da ifade ederim. Her maç, her dakika kalitemi göstermeye çalışacağım."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında kritik bir kayıp yaşadı. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı kulübün eski yıldızları Ryan Babel ile Rigobert Song, Galatasaray ve şampiyonluk yarışıyla ilgili A Spor'a değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Başkan Dursun Özbek ve kurmayları da alınan beraberlik sonrası harekete geçti ve radikal bir hamle yapma kararı aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de nefes kesen bir şampiyonluk yarışının içinde olan Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Yaz transfer dönemi için planlamalarına başlayan her iki kulübün, transferde karşı karşıya geldikleri öğrenildi. Ezeli rakiplerin, Brezilyalı o isim için yarış halinde oldukları belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 29. hafta maçında Galatasaray ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, taraftarı önünde oynadığı mücadelede Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Kocaelispor müsabakasını çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)