Galatasaray'da Gift Orban gelişmesi! Transferde beklenmedik sürpriz
Galatasaray'ın transfer listesinde olan Gift Orban için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Nijeryalı santrforun transferinde rakip çıktı. İşte detaylar… (aspor.com.tr - Dış Haberler / BEDİRHAN ALTUNDAĞ)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.12.2024 - 16:08
Mauro Icardi'nin sakatlanmasının ardından forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine birçok isim gelmişti.
Avrupa'nın önemli yıldızlarıyla adı anılan Cimbom'da son olarak Lyon'da forma giyen Gift Orban'ın ismi ön plana çıkmıştı.
Hatta bazı kaynaklar, sarı-kırmızılılarda kiralık olarak giyen Victor Osimhen'in vatandaşının transfer edilmesini önerdiği iddia edilmişti.
Süper Lig devinin bu transferi kesin olarak bitirmesi beklenirken beklenmedik bir gelişme yaşandı.
GALATASARAY'A GIFT ORBAN TRANSFERİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ
Fr.headtopics.com'da yer alan habere göre; Galatasaray'a Gift Orban için 2 rakibin çıktığı kaydedildi.
Haberde, bu takımların Ligue 1 ekibi Lens ve Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın olduğu belirtildi.
Ayrıntılarda ise, Lens'in Lyon'a resmi teklifini ilettiği ancak bu rakamın lacivert-beyazlı ekibin istediği bonservis bedeli olan 12 milyon euronun altında olduğu bilgisine yer verildi.
SADECE 5 MAÇA ÇIKABİLDİ
Gift Orban, Lyon ile bu sezon sadece 5 maça çıkabildi.
Nijeryalı oyuncu, bu mücadelelerde 259 dakika sahada kalırken 2 kez gol sevinci yaşamayı başardı.
Kulübüyle sözleşmesi Haziran 2028'de bitecek oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
Ocak ayı transferleri için kolları sıvayan Galatasaray, Atalanta'nın Nijeryalı yıldızı Ademola Lookman'ı yeniden gündemine aldı. Yaz transfer döneminde de adı sarı-kırmızılı ekiple anılan Nijeryalı yıldızı Okan Buruk'un da çok istediği aktarıldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Suudi ekibi NEOM SC'den teklif alan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı kulüpte devam etmek için fedakarlığa gitti. 32 yaşındaki golcü Cimbom'da kalabilmek için mevcut sözleşmesindeki bonustan vazgeçme kararı aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray Avrupa'da zirveye oynuyor. Sarı kırmızılılar, geride kalan 8 haftanın ardından 10 büyük lig baz alındığın ilk 4 takım arasına girdi. İşte dikkat çeken o istatistik. GS SPOR HABERLERİ -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da hazırlıklar tam gaz devam ediyor.