Galatasaray'dan Icardi ve Jakobs'un sakatlık durumlarıyla ilgili açıklama!
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ve Ismail Jakobs'un son durumları hakkında Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.11.2024 19:40
- Güncelleme Tarihi: 15.11.2024 19:59
Galatasaray'da Takım Doktoru Yener İnce, Mauro Icardi ve Ismail Jakobs'un sakatlıklarındaki son durum hakkında açıklamalarda bulundu.
YENER İNCE'NİN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:
"ÖN ÇAPRAZ BAĞ KOPUĞU YÜRÜMEYE ENGEL DEĞİL"
"Galatasaray Futbol A Takım Doktoru Dr. Yener İnce: Ön çapraz bağın kopma pozisyonundaki şiddete bağlı olarak kemik ödemi ve diz içi ödemi farklılıklar gösterdiği için, bazı oyuncular yürürken zorlanabilir; ama çoğunlukla hastanın yürümesini çok zorlaştıran bir durum ortaya çıkmaz. Mauro Icardi'nin o gün yürümüş olması, ön çapraz başlarının kopmadığı anlamına gelmiyor. Keşke kopmasaydı; ama bir menisküs yırtığı ile beraber koptu. Posterolatorel köşe alanda da bir hasarı var. Maalesef ameliyatı zorunlu. Planlamasını yapacağız."
"AŞİL TENDONUNDA KANAMA VAR"
(Jakobs) "Ismail, son oynadığımız lig maçının ilk yarısında aşil tendonu ve biraz üstünde ağrı hissetti. Aşil tendonunun kasa yapışma yerinde bir kanama var. Tendonun bir kısmı kasın içinde devam eder. O devam eden alanda da bir yırtık var. Tedavisine başladık. Yarın özel enjeksiyon tedavisi ekleyip, tedavi sürecine devam edeceğiz. Rehabilitasyon süreci başladı. Sakatlığın yeri çok önemli olduğu için dikkatli gitmemiz gerekiyor. Zamanı iyi yönetmemiz lazım. Önümüzdeki günlerde ne zaman döneceği ile ilgili bir açıklama yaparız; ama şu an bir şey söylemek için erken." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Barça'nın yıldız futbolcusu Lamine Yamal flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, evinde Bursaspor Basketbol'a 93-88 mağlup oldu. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Barcelona'yı konuk edecek. Sarı kırmızılılar zorlu mücadelede rakibini devirerek bir kez daha tarih yazmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk ise sahaya süreceği ilk 11'i netleştirdi. İşte Galatasaray-Barcelona karşılaşmasının muhtemel 11'leri... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)