Galatasaray'da Roland Sallai formayı ilk kez Fenerbahçe karşısında giydi!
Galatasaray’ın Macar futbolcusu Roland Sallai, Fenerbahçe derbisiyle sarı-kırmızılılarda ilk maçına çıktı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.09.2024 22:49
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılıların bu sezon kadrosuna kattığı Macar futbolcu Roland Sallai de sarı-kırmızılılarda ilki yaşadı. Maça yedek başlayan Sallai, 75. dakikada Dries Mertens'in yerine oyuna dahil oldu ve yeni takımıyla ilk karşılaşmasını oynadı.
27 yaşındaki futbolcu, Freiburg'dan transfer edilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Özbek'in açıklamalarını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz... -
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların gündeminde bulunan yıldız futbolcu için kulübünün verdiği karar ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi oy çokluğuyla ibra edildi. -
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci maçında 13 Ekim Salı günü İspanyol ekibi Barcelona'yı konuk edeceği mücadelenin öncelikli bilet satışları başladı.