Young Boys maçı sonrası Okan Buruk neşteri vurdu! Galatasaray'da 5 ayrılık 2 transfer! Fenerbahçe de istiyordu
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda Young Boys ile karşı karşıya geldi ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, teknik direktör Okan Buruk transferlerin hemen yapılmasını isterken; 5 isme ise kapı göründü. Deneyimli çalıştırıcının takviye istediği 2 mevki ortaya çıkarken, Fenerbahçe'nin de istediği yıldız listede yer aldı. İşte Cimbom'daki son gelişmeler ve son detaylar... | Son dakika Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.08.2024 10:06
- Güncelleme Tarihi: 24.08.2024 09:21
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Young Boys'a konuk oldu.
Sarı-kırmızılılar mücadelede 2-0 geriye düşmesine karşın 2-2'yi yakalasa da, penaltıdan yediği golle maçtan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.
Cimbom'un gollerini oyuna sonradan dahil olan Michy Batshuayi atarken, goller 66. ve 72. dakikalarda geldi.
Ev sahibi ekibin golleri ise 3. ve 45+4. dakikalarda Joel Monteiro ile 86'da penaltıdan Filip Ugrinic kaydetti.
İki takım arasındaki rövanş maçı 27 Ağustos Salı günü TSİ 22.00'de oynanacak ve Aslan, Devler Ligi biletini almaya çalışacak.
Bu sonucun ardından teknik direktör Okan Buruk, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve hakemi sert sözlerle eleştirdi.
Deneyimli çalıştırıcı, "İsviçre'nin Alman kantonundayız. Rakibimiz Almanca konuşuyor ve maçı bir Alman hakem yönetiyor. Eskiden bir oyuncumuzla Dünya Kupası'nda sorun yaşamış bir hakem.
Biz de ikinci maça Azerbaycanlı hakem bekleriz. Türkçe konuşan Azerbaycanlı hakem bizim maçı yönetirse seviniriz." ifadelerini kullanarak UEFA'nın atamasına tepki gösterdi.
Sarı-kırmızılılarda son gelişmeler bu yöndeyken, Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk mücadeleden sonra kadroya neşteri vurdu.
İşte gelecek planlamasında yer almayan 5 futbolcu ve transfer listesindeki 2 yıldız...
İLK YOLCU DUBOIS
Mücadelenin 80. dakikasında Barış Alper Yılmaz'ın yerine giren Leo Dubois, kalan sürede topa hiç dokunmadan maçı tamamladı.
Sarı-kırmızılılardan 1.8 milyon Euro kazanan Fransız sağ bekin, geçtiğimiz sezon olduğu gibi maaşının bir kısmının karşılanacak gönderilmesi planlanıyor.
OLIVEIRA AYRILIĞA YANAŞMIYOR
2.75 milyon Euro'luk maaşıyla G.Saray'da en çok kazanan oyuncular arasında olan Sergio Oliveira, ayrılığa yanaşmıyor.
2 yıl daha sözleşmesi kalan Portekizli yıldıza bir miktar para verilecek sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.
CICALDAU VE TAYLAN'LA YOL AYRIMI!
Orta saha bölgesinde Alexandru Cicaldau ve Taylan Antalyalı'nın da takımdan ayrılması beklenirken, bu bölgedeki şişkinliğin azaltılması planlanıyor.
ZAHA PREMIER LİG'E!
Geçtiğimiz sezon gelen ve beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha, hali hazırda Icardi'den sonra en çok kazanan futbolcu konumunda...
Premier Lig'den talipleri olan Fildişi Sahilli yıldızın, Ada ekiplerinden biriyle anlaşması bekleniyor.
16 yabancı oyuncu bulunan G.Saray'da, gelecek planlarında yer almayan 5 futbolcunun 4'ünün yabancı olması dikkat çekti.
Bu ayrılıkların gerçekleşmesi durumunda hem kaynak oluşturacak Cimbom hem de takımdaki şişkinlik ve maaş bütçesini ciddi anlamda azaltmış olacak.
Teknik direktör Okan Buruk, özellikle orta saha bölgesinde box to box bir oyuncu isterken, sol bek mevkisinin de güçlendirilmesini talep etti.
SOL BEKE LOVIK HAMLESİ
Derrick Köhn'le rekabete girecek bir futbolcu arayışında olan Cimbom, Molde forması giyen Mathias Lovik'i liste başına yazdı.
Sarı-kırmızılılar 20 yaşındaki sol beki, tıpkı Sacha Boey'de olduğu gibi parlatıp kazanç sağlamak istiyor.
Norveçli bek geçtiğimiz sezon 31 maça çıkarken 4 gol - 5 asistlik katkı sağladı ve 2 bin 377 dakika sahada kaldı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3.2 milyon Euro...
RABIOT İNDİRİM YAPMIYOR
Orta saha bölgesine ilk 11'de oynayacak bir takviye yapmak isteyen Aslan, Adrien Rabiot için temasa geçse de oyuncunun pazarlığa yanaşmamasından dolayı görüşmelerini sonlandırdı.
10 milyon Euro imza parası isteyen Fransız yıldız, ayrıca yıllık 8 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat talep ettiği kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da hafta sonu kaybedilen Trabzonspor maçı sonrası flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda, Victor Osimhen'in sakatlığının ardından derbiye ilk 11'de başlayan Mauro Icardi, gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. Icardi'nin etkisiz oyununun takım arkadaşlarını da rahatsız ettiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Teknik direktör Yılmaz Vural, A Spor canlı yayınına konuk olarak Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını, ligdeki küme hattını ve Trendyol 1. Lig'in son durumunu değerlendirdi. -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'ın gelecek sezon kadrosuna katmak istediği isim için dikkat çeken transfer gelişmeleri gündeme gelmeye devam ediyor. Yıldız orta saha oyuncusu için Avrupa'dan gelen dev tekliflerin ardından bir takas formülü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Manchester City, 9 sezondur takımda forma giyen Bernardo Silva ile sezon sonunda yolların ayrılacağını duyurdu; yıldız oyuncuya Galatasaray'ın ve Avrupa'dan kulüplerin ilgisi var.