Gabriel Sara Championship'te en iyi 11'e seçildi!
Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın yeni transferlerinden Brezilyalı oyuncu Gabriel Sara, geçtiğimiz sezon Norwich City formasıyla gösterdiği performansla Championship'te yılın 11'ine seçildi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2024 - 00:40
Profesyonel Futbolcular Derneği (PFA) Ödül Töreni İngiltere'nin Manchester kentindeki Opera Binası'nda düzenlendi. Bu yıl 51.'si düzenlenen geceye birçok yıldız futbolcu ve teknik direktör de katılım gösterdi. Premier Lig'in 2023-2024 sezonunda başarılı performans gösteren futbolcular da bu önemli gecede ödüle layık görüldü.
Premier Lig'de yılın takımında şu isimler yer aldı:
David Raya (Arsenal), William Saliba (Arsenal), Virgil Van Dijk (Liverpool), Gabriel Magalhaes (Arsenal), Kyle Walker (Manchester City), Rodri (Manchester City), Declan Rice (Arsenal), Martin Odegaard (Arsenal), Erling Haaland (Manchester City), Phil Foden (Manchester City), Ollie Watkins (Aston Villa)
EN İYİ GENÇ OYUNCU: PALMER
Chelsea'nin 22 yaşındaki futbolcusu Cole Palmer, 2023-2024 sezonundaki performansıyla Premier League Profesyonel Futbolcular Derneği 'Yılın Genç Oyuncusu' ödülünü kazandı. Palmer, 34 maçta forma giyerken 22 gol, 11 asistle tamamladı.
GABRİEL SARA, CHAMPİONSHİP'TE EN İYİ 11'E SEÇİLDİ
Yaz transfer döneminde Norwich City kulübünden Galatasaray'a transfer olan Gabriel Sara da, Championship'te 2023-2024 sezonun en iyi 11'ine seçildi. Brezilyalı orta saha, 46 maçta 13 gol, 12 asistlik performans sergiledi.
Championship'te yılın takımında şu futbolcular yer aldı:
Meslier (Leeds United), Leif Davis (Ipswich Town), Walker-Peters (Southampton), Ampadu (Leeds United), Vestergaard (Leicester City), Dewsbury-Hall (Leicester), Gabriel Sara (Norwich City), Gray (Leeds United), Summerville (Leeds United), Szmodics (Blackburn), Armstrong (Southampton)
Kaynak: IHA
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi sonrası gözler ara transfer dönemine çevrildi. Sarı kırmızılılar bir süredir peşinde olduğu Ademola Lookman'ın menajeriyle görüşme yaptı. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan derbide Galatasaray, Fenerbahçe'ye konuk oldu. Mücadele sarı-lacivertlilerin son dakika golüyle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Mücadelenin hakimi Yasin Kol'un verdiği kararlar sarı-kırmızılı cephede tepki çekmişti. Galatasaray'ın bu doğrultuda flaş bir hamlede bulunacağı öğrenildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Süper Lig'de 14. hafta maçında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk etti. Kadıköy'de oynanan derbi oldukça gergin ve sert bir mücadele içinde geçti. Karşılaşmada yaşanan bazı sert fauller ise dış basında geniş yer buldu. Özellikle Skriniar ile Sara arasında olan pozisyon Chelsea-Arsenal maçındaki faule benzetildi. İşte detaylar... -
Son dakika spor haberleri: Süper Lig'in 14. haftasında oynanan derbide kazanan çıkmadı ve Fenerbahçe ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Lemina ve Semedo sosyal medyadan paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar...