Galatasaray transferde fiyat artırdı! İşte Cimbom'un yeni yıldızı
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Listesinde birçok isim bulunan sarı kırmızılılar, flaş bir futbolcunun transferini bitirmeye hazırlanıyor. Cimbom uzun süredir peşinden koştuğu o yıldız için fiyat artırdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.07.2024 06:40
Galatasaray'ın sağ bek listesinde üst sıralarda yer alan Guela Doue'de sıcak saatler yaşanıyor.
Rennes forması giyen 21 yaşındaki oyuncu için temasa geçen Aslan, ilk olarak bonuslarla 6 milyon euro'luk bir teklif yapmıştı.
Rennes'in yeterli bulmadığı öneri sonrası sarı-kırmızılılar, bir kez daha Fransız ekibinin kapısını çalma kararı aldı.
Fotomaç'ın haberine göre, Galatasaray'ın yeni teklifinin bu hafta içinde iletilmesi bekleniyor.
KAMPA YETİŞECEK
Sağ bek transferini bir önce sonuçlandırmak isteyen sarı-kırmızılılar, Doue'de bonuslarla birlikte 8 milyon euro'ya kadar çıkmayı düşünüyor.
Genç oyuncunun kontratının son yılına girmesini değerlendirmeyi planlayan Galatasaray, Rennes'in direncinin bu hafta kırılmasını umuyor.
Doue'yle 4 yıllık sözleşme konusunda ön anlaşma yaptığı öğrenilen Cimbom, böylece ikinci kampa sağ beke yetiştirmiş olacak.
Kariyerine Rennes'te başlayan 21 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Fransa Ligi'nde çıktığı 24 maçta 4 asist yapmayı başardı.
DİĞER HABERLER
-
Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Sarı-kırmızılı taraftarların oluşturduğu atmosferi değerlendiren İspanyol futbolcu, Eren Elmalı'ya yaptığı çalım hakkında da konuştu. Yamal, Galatasaray'ın iptal edilen golü için flaş bir itirafta bulundu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlayacak Lille'de teknik direktör Davide Ancelotti açıklamalar yaptı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'ya evinde 4-1 mağlup olan Galatasaray'da taraftarlar tam puan aldı. Futbol dünyasının efsane isimlerinden Thierry Henry, sarı-kırmızılı tribünler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan İlkay Gündoğan'ın geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Alman basını, 35 yaşındaki yıldız futbolcunun sezon sonunda eski kulübüne geri dönebileceğini öne sürdü.