Mauro Icardi'den sakatlık açıklaması
Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında EMS Yapı Sivasspor'u 6-1 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray'da Mauro Icardi, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.05.2024 21:16
- Güncelleme Tarihi: 05.05.2024 21:18
Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında RAMS Park'ta konuk ettiği EMS Yapı Sivasspor'u 6-1'le geçerek liderliğini sürüdren Galatasaray'da Mauro Icardi, mücadele sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.
Arjantinli golcü, "Çok önemli bir maçtı. Zor bir rakip olduklarını, rakibimizi zorladıklarını biliyorduk. Ama evimizde iyi oynayacağımıza inanıyorduk. İstediğimiz sonuca ulaştık. Bir hafta önce de söylemiştim, zor bir sezon oluyor. Ekim ayından beri %100'ümde değilim. Hatta %50 bile diyebilirim. Takımımı eksik bırakmak istemedim. Sakatlıklarıma rağmen oynamak istedim. Erden Bey'e ve ekibine teşekkür etmek istiyorum onlar sayesinde buraya geldim. Hırslı bir insanım, kazanmayı seviyorum. Gol atmak istiyorum. Taraftarımız bizi yalnız bırakmıyor. Onlar da bizi ikna ediyor nasıl oynamamız gerektiğine dair. Teşekkür olarak her zaman yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı. -
Gelecek adına umut verdi -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftası 17 Ekim Cumartesi günü oynana 4 karşılaşma ile devam etti. Fenerbahçe evinde Corendon Alanyaspor'u 2-0 ile geçerken, Galatasaray da deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle geçti. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede alınan sonuç sonrası gözler spor yazarlarının yorumlarına çevrildi. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi.