Son dakika transfer haberleri... Aslan Ndombele'yi gönderip onu getiriyor. Eski takım arkadaşı!
Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, Ndombele'nin düşük formu nedeniyle sezon sonu opsiyonunu kullanmayı düşünmüyor. Önümüzdeki sezonunun kadro planlamasına şimdiden başlayan sarı kırmızılı ekip, bu doğrultuda ilk hedefini belirledi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.03.2024 10:38
Yaz transfer döneminin son günlerinde takıma katılan Tanguy Ndombele, sezon başından bu yana gösterdiği performansla sarı kırmızılı taraftarlar için büyük hayal kırıklığı yarattı.
Ndombele'nin sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayıp yolları ayırmayı düşünen Galatasaray yönetimi, yeni sezon kadro planlaması için çalışmalara başladı.
Bu çalışmalar doğrultusunda Galatasaray 8 numara adaylarını belirlemeye başladı. Listenin başında ise Ndombele'nin eski takım arkadaşı olan ve Galatasaray'ın yaz transfer döneminde resmi teklif yaptığı bir oyuncu var.
Arjantin Milli Takımı'yla 48 maçı olan yıldız isim, 2022 yılında Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalmasında büyük pay sahibiydi. Aynı zamanda yıldız isim Serge Aurier, Carlos Vinicius ve Davinson Sanchez ile de eski takım arkadaşı.
Kendisine bugüne kadar toplam 83 milyon euro ödenen Arjantinli maestro, İngiliz medyasına göre bu yaz Bryan Gil ile beraber Tottenham'dan ayrılacaklar. Bryan Gil'in sayısız talibi olmasına rağmen eski kulübü Sevilla'ya dönmesi beklenirken, o ismin ise en ciddi talibi Galatasaray.
İŞTE O İSİM
Arjantinli maestro Giovanni Lo Celso bu sezon Tottenham'da aldığı süreden memnun değil, bu sezon hiçbir maçta 90 dakika sahada kalamayan Lo Celso toplam 16 resmi maça çıktı.
GIOVANNI LO CELSO KİMDİR?
Lo Celso 27 yaşında olup hem 10 hem 8 numara oynamaktadır. 1,77 boyundaki solak yıldız ülkesi Arjantin'den direkt PSG'ye transfer olarak büyük sükse yaratmıştı. Geçen sezona kadar kariyeri boyunca istikrarlı performanslarıyla göz dolduran Lo Celso, bu sezon yedek kalması sebebiyle mutsuz ve ayrılmak istiyor.
DİĞER HABERLER
-
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Barça'nın yıldız futbolcusu Lamine Yamal flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
2026 Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Ziraat Bankkart'ı 3-1 mağlup eden Galatasaray Madeş Mobilya kazandı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla organizasyonda 2. kez mutlu sona ulaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick ve futbolculardan Pau Cubarsi açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Flick özellikle sarı kırmızılıların tribün atmosferine dikkat çekti. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri