GALATASARAY HABERİ: Okan Buruk'tan Sparta Prag maçı öncesi flaş karar!
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 15 Şubat Perşembe günü Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, zorlu mücadele öncesi ilk 11'ini büyük ölçüde belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.02.2024 - 18:37
Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den devralan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Sparta Prag maçı için geri sayıma geçti.
Perşembe akşamı Çekya temsilcisini 50 bin taraftarı önünde ağırlayacak sarı-kırmızılılarda sakat oyunculardan gelen olumlu haberler teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Sergio Oliveira'nın yanı sıra Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson, takıma katılarak çalışmalarda yerlerini aldı.
Eksik oyuncuların tamamlanmasıyla Sparta Prag maçı öncesi moral bulan sarı kırmızılı teknik heyet, eldeki en ideal kadroyla play-off karşılaşmasına çıkmayı hedefliyor.
Okan Buruk zorlu maç öncesi kadro planlamasını yapmaya başladı.
İşte detaylar...
Barış Alper Yılmaz hücum hattına
Beinsports'un haberine göre, Okan Buruk ve kurmay heyetinin savunmanın solunda Berkan Kutlu'ya, sağında ise Kaan Ayhan'a formayı teslim etmesi bekleniyor.
Okan Buruk'un son haftaların formda ismi Barış Alper Yılmaz'a da hücum hattında yer vermesi bekleniyor.
Sarı-kırmızılılarda Eyüp Aydın ve yeni transfer Derrick Köhn ise UEFA'ya bildirilen listede yer almadığı için Sparta Prag'a karşı görev alamayacak.
Çekya ekibi Sparta Prag ise cumartesi günü ligde aldığı "Karvina" galibiyetiyle sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı.
53 puanla liderliğini sürdüren Brian Priske'nin öğrencileri, lige verilen yaklaşık 2 aylık arada 4 hazırlık maçı oynarken bunların 3'ünden galip ayrılırken, diğer müsabakadan mağlup ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe son dakika golüyle Galatasaray karşısında 1-1 berabere kaldı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül dev maçı çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazı... (FB GS spor haberi) -
Süper Lig'de 14. hafta maçında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk etti. Kadıköy'de oynanan derbi oldukça gergin ve sert bir mücadele içinde geçti. Karşılaşmada yaşanan bazı sert fauller ise dış basında geniş yer buldu. Özellikle Skriniar ile Sara arasında olan pozisyon Chelsea-Arsenal maçındaki faule benzetildi. İşte detaylar... -
Son dakika spor haberleri: Süper Lig'in 14. haftasında oynanan derbide kazanan çıkmadı ve Fenerbahçe ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Lemina ve Semedo sosyal medyadan paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan derbide Galatasaray, Fenerbahçe'ye konuk oldu. Mücadele sarı-lacivertlilerin son dakika golüyle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Mücadelenin hakimi Yasin Kol'un verdiği kararlar sarı-kırmızılı cephede tepki çekmişti. Galatasaray'ın bu doğrultuda flaş bir hamlede bulunacağı öğrenildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)