Samsunspor - Galatasaray maçının VAR'ı Mustafa İlker Coşkun oldu!
Son dakika spor haberi: Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Bitexen Samsunspor, Galatasaray'ı ağırlayacak. Bu mücadelenin VAR hake Mustafa İlker Coşkun oldu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.02.2024 - 12:38
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor ile Galatasaray bugün saat 20.00'de Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadeleyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Mustafa Sönmez yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.
Mücadelenin VAR koltuğunda ise Mustafa İlker Coşkun oturacak. AVAR'da da Bülent Birincioğlu ve Erdem Bayık görev yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Manchester United'dan ayrılması beklenen Antony'yi takibine aldı. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun da Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir kulüpte forma giyen bir kulüpte oynamak istediği belirtildi. İşte detaylar... | Son dakika GS transfer haberleri -
Galatasaray, Fildişili stoper Wilfried Singo’nun transferi için Monaco ile prensip anlaşmasına vardı. 24 yaşındaki oyuncu İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kaleci ve stoper transferlerinin ardından orta sahaya yönelecek. Sarı-kırmızılılar, CSKA Moskova'nın 20 yaşındaki yıldızı Matvey Kislyak'ı gündemine aldı. -
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Kaleci transferi için uzun süredir Manchester City'nin Brezilyalı file bekçisi Ederson ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, mutlu sona ulaşmaya çok yakın. İngiliz ekibini ikna etme çabasını sürdüren sarı-kırmızılıların, deneyimli eldivenle ise yüzde 100 anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. İşte detaylar… (GS spor haberleri)