Galatasaray'da Wilfried Zaha'dan derbi sözleri! "Fenerbahçe'yi sahasında..."
Galatasaray'ın sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı Wilfried zaha, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fildişi Sahilli yıldızdan derbiyle ilgili yorum da geldi. İşte detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.11.2023 14:16
Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da mutlak başarı hedefiyle yola çıktı.
Süper Lig'de averajla Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada bulunan Cimbom, Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıkma şansını sürdürüyor.
Sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldızlarla iddiasını net bir şekilde ortaya koymuştu.
Bu transferlerin bir kısmından verim alınsa da beklenen performası henüz sergileyemeyenler de oldu.
Gol ve aist katkısı verse de henüz beklenen patlamayı yapamayan isimlerden birisi de Wilfried Zaha.
İstikrarlı oynamaya yeni başlayan ve alışma sürecinin uzadığını söyleyen Zaha, sezonun ikinci yarısında formunun zirvesine ulaşacağını ileri sürdü.
"İKİNCİ YARIDA ASIL ZAHA'YI GÖRECEKSİNİZ"
Yeni bir ortam ve sakatlığı sebebiyle yüzde yüzüne ulaşamadığını itiraf eden 31 yaşındaki yıldız, "Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Galatasaraylılar sezonun ikinci yarısında asıl Zaha'yı görecek" ifadelerini kullandı.
GALATASARAY'A GELMEKTEN MEMNUN
Fildişi Sahilli futbolcu, takım arkadaşlarının kendisine yardımcı olduğunu sözlerine ekleyerek "Kulüpte tamamen bir aile ortamı var. Bir takımda olması gereken tüm özelliklere sahibiz. Burada geçirdiğim her gün, Galatasaray'a gelmekle ne kadar isabetli bir karar verdiğimi gösteriyor" şeklinde konuştu.
FENERBAHÇE DERBİSİNİ İPLE ÇEKİYOR!
Fenerbahçe derbisini iple çektiğini dile getiren Zaha, "Yarış heyecan verici. Fenerbahçe'yi sahasında yenersek psikolojik üstünlüğü de alırız" dedi.
"MUHTEŞEMLER"
Taraftara ayrı bir parantez açan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı taraftarlar için "Muhteşemler" yorumu yaptı.
Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 14 maça çıkan Wilfried Zaha, 5 gol ve 1 asistlik katkı verdi.
Zaha, Crystal Palace ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından sezon başında Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olmuştu.
Cimbom ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 20 milyon euro.
DİĞER HABERLER
-
İspanyol basını, LaLiga devinin Victor Osimhen'i transfer listesinde tuttuğunu öne sürdü. Habere göre kulüp, Nijeryalı golcünün durumu için Galatasaray ile temasa geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz basını; sarı kırmızılı ekibin, Liverpool forması giyen sürpriz bir isim için devreye girdiğini açıkladı. İşte Cimbom'un transferdeki sessizliğini bozmayı planladığı o yıldız... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren yönetimin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı kırmızılılar, Arda Turan'ın eski öğrencisi o yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Renato Nhaga ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in yeni ekibi, 19 yaşındaki futbolcunun transferi için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi)