Bayern Münih'te Kingsley Coman'dan Galatasaray taraftarına büyük övgü!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakiplerinden Bayern Münih'te forma giyen Kingsley Coman, sarı-kırmızılı taraftarlardan övgüyle bahsetti. İşte o sözler... | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.11.2023 - 14:35
- Güncelleme Tarihi: 17.11.2023 - 14:42
Bayern Münih'te forma giyen Fransız futbolcu Kingsley Coman, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray ile oynadıkları deplasman maçı hakkında konuştu.
"SÜREKLİ OYNAMAK İSTERSİNİZ"
Fransız televizyonundan Canal Plus'a konuşan Coman, "Galatasaray deplasmanı, inanılmaz bir maçtı. Özellikle stadyumdaki atmosfer inanılmazdı. Devamlı oynamak isteyeceğiniz bir atmosfere sahip o stadyum. Duygu olarak inanılmaz şeyler hissetirdi." dedi.
"KULAK ZARINIZ İÇİN KÖTÜ"
Galatasaray'ın stadyumundaki atmosferin büyük fark yarattığını söyleyen Coman, "Her ne kadar kulak zarını ciddi zarar görse de atmosferin muhteşem olduğunu söyleyebilirim." sözlerini sarf etti.
Kingsley Coman, İstanbul'da Bayern Münih'in Galatasaray'ı 3-1 yendiği maçta 1 gol atmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın transfer gündeminde önemli bir yer kaplayan eski yıldız oyuncusu Sacha Boey ile ilgili sıcak bir yaşandı. Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'in 20 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Fransız sağ bek için yeni bir toplantı gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray yönetimi, Al-Hilal ile sözleşmesi Haziran'da sona erecek olan 28 yaşındaki Ruben Neves için harekete geçecek. İşte sarı-kırmızılıların yıldız oyuncu için hamlesini yapacağı tarih ve transferdeki dikkat çeken Mario Lemina detayı... | Son dakika GS spor haberleri -
Son dakika Galatasaray haberleri: Devre arasındaki transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapmayı hedefleyen Galatasaray'da bir orta saha transferinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Okan Buruk'un oluşturduğu listeye göre sarı-kırmızılı yönetimin 4 adaydan bir tanesini transfer etmek istediği belirtildi. İşte ayrıntılar... | GS Spor haberleri -
Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, Sambacı oyuncunun geleceğine dair radikal bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)