Kaan Ayhan'dan dikkat çeken Fenerbahçe sözleri!
Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla mağlup ederken mücadelenin ardından Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu. İşte Kaan'ın sözleri...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.11.2023 22:53
Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla mağlup ederken mücadelenin ardından sarı-kırmızılılardan Kaan Ayhan dikkat çeken açıklamalara yer verdi.
İŞTE KAAN AYHAN'IN AÇIKLAMALARI:
Kazandık, en önemli şey bu. Yoğun fikstürde galibiyetin önemini görüyoruz. Rakibimiz Fenerbahçe de yüksek tempoda devam ediyor. Beraberliğe oynamak gibi bir durum yok.
Duran toptan gol yedik, basit bir goldü. Lucas Torreira ile her geçen gün daha iyi anlaşıyoruz. Ne zaman, nerede topla buluşacağımı öğrenmeye başladım. Lucas'ın geçen seneden bir oyunu var, ben de ona ayak uyduruyorum. Arkadaşlarımı tebrik ederim.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ne karşı oynadığı maçta sakatlanan Rafael Leao için derbi seferberliği başladı. Portekizli yıldız, Fenerbahçe maçında mücadele etmek istediğini kulübe iletti. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Lille deplasmanına çıkacak Galatasaray, ilk iki haftada alınan mağlubiyetler sonrası Fransa'dan 3 puansız dönmek istemiyor. Öte yandan Okan Buruk'un öğrencileri bir ilki başarmak için sahaya çıkacak. İşte detaylar... -
Orta sahaya bir takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray, gündemine CSKA Moskova forması giyen genç yıldız Matvey Kislyak'ı aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Beklentilerin uzağında kalan performansı nedeniyle Galatasaray camiası tarafından eleştirilerin odağında yer alan Leroy Sane, ocak ayında takımdan ayrılabilir. Sarı-kırmızılılar, bu ihtimale karşın alternatiflerini belirledi. Devre arasında hamle yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın, yıldız oyuncu için teklif yapacağı öne sürüldü.