Manchester United açıkladı! Galatasaray taraftarı...
Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında İngiliz devi Manchester United'ı Old Trafford Stadyumu'nda 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Old Trafford'da kendilerine ayrılan bölümü doldurarak takımlarına destek verdi. Amcal İngiltere ekibinden deplasman seyircisi hakkında flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar... | Galatasaray haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.10.2023 11:28
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Old Trafford Stadı'nda Galatasaray'a 3-2 yenildiği maçı, yaklaşık iki bin sarı-kırmızılı taraftar ev sahibi tribünlerden takip etti.
İlginizi çekebilir👉🏼 Türkiye - Letonya maçı hangi kanalda? Milli maç şifresiz mi?
Manchester United'ın kulübün taraftar hizmetleri sorumlusu Sam Kelleher, resmi taraftar forumuna konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Kelleher, yaklaşık iki bin sarı-kırmızılı taraftarın, karşılaşmayı United tribünlerinden takip ettiği yönündeki iddiaları doğruladı.
"ŞİDDET OLAYI YAŞANMADI"
Kulübün operasyon direktörü Collette Roche ise Manchester United tribünleri arasına karışan Galatasaray taraftarının fark edilmesine rağmen "zorla çıkarılmasının güvenlik riski teşkil etmesi" nedeniyle eyleme geçilmediğini ve maç sırasında tribünlerde şiddet olayı yaşanmadığını belirtti.
İngiltere basınında yer alan haberlerde, Manchester United kombinesi bulunan taraftarların bir kısmının, biletini maç öncesinde Galatasaray seyircisine sattığı iddia edilmiş ve İngiliz kulübü, bu durumu engelleyemediği gerekçesiyle eleştirilmişti.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. -
Geçtiğimiz sezon sonu kontratının bitmesi sonrası takımdan ayrılan ve yaz transfer döneminde herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamayan Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Arjantin basını, tecrübeli golcüye talip olan iki takımı duyurdu. İşte detaylar... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü Fenerbahçe'yi ağırlayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.