Manchester United'da Galatasaray maçı öncesi Antony gelişmesi!
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United sahasında temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlayacak. Mücadele öncesi Kırmızı Şeytanlar'da Antony takıma döndü. İşte ayrıntılar... | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.09.2023 15:48
- Güncelleme Tarihi: 29.09.2023 16:17
Manchester United, eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddialarının ardından kadro dışı bırakılan Antony için bir açıklama yaptı.
İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, Antony'nin antrenmanlara ve takıma geri döneceği belirtildi.
Manchester United'ın açıklamasında, davayla ilgili yeni gelişmeler oldukça durumun yeniden gözden geçirileceği ifade edildi.
Manchester United'ın açıklaması şu şekilde:
İddiaların ortaya atıldığı haziran ayından bu yana Antony hem Brezilya'da hem de İngiltere'de polis soruşturmasında iş birliği yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir.
Manchester United, Antony'nin polis soruşturması devam ederken takıma ve antrenmanlara geri dönmesine karar vermiştir. Davayla ilgili yeni gelişmeler olduğunda durum yeniden gözden geçirilecektir.
Brezilyalı futbolcu, son olarak 14 Ağustos'taki Wolverhampton maçında forma giymişti.
Manchester United, ligde bu hafta sahasında Crystal Palece ile karşı karşıya gelecek. İngiliz ekibi, 3 Ekim Salı günü ise Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek.
DİĞER HABERLER
-
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu. -
Sabah gazetesi spor yazarları; Levent Tüzemen, Bülent Timurlenk, Ömer Üründül ve İskender Günen, Devler Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'yı ağırlayacak olan Galatasaray'ı değerlendirdi. -
Galatasaray'da yaz transfer döneminde kadroya katılan Lesley Ugochukwu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda beklenen forma şansını bulamayan 22 yaşındaki futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü. İşte olası transfer maliyeti ve tüm detaylar... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Barcelona'yı konuk edecek. Sarı kırmızılılar zorlu mücadelede rakibini devirerek bir kez daha tarih yazmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk ise sahaya süreceği ilk 11'i netleştirdi. İşte Galatasaray-Barcelona karşılaşmasının muhtemel 11'leri... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)