Galatasaray kafilesi Avusturya'da!
Yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek Galatasaray, kamp çalışmaları için Avusturya'ya uçtu. Sarı-kırmızılılar burada yoğun ilgiyle karşılanırken, 3 hazırlık maçı yapacak. | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.07.2023 - 21:07
Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp çalışması yapmak için Avusturya'ya geldi.
İstanbul'dan kalkan özel uçakla Graz Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafile, buradan kara yoluyla kamp yapacağı Bad Waltersdorf bölgesine hareket etti.
Galatasaray kafilesini havalimanında karşılayan sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Okan Buruk ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.
Okan Buruk ve futbolcular, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle takım otobüsüne binebildi.
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur da kafilede yer aldı.
5 FUTBOLCU KAMP KADROSUNDA YOK
Galatasaray'da 5 futbolcu Avusturya'da gerçekleştirilecek kamp kadrosuna alınmadı.
Geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcular Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan, Christian Luyindama ve Alpaslan Öztürk, sarı-kırmızılı ekibin Avusturya kampı kadrosuna dahil edilmedi.
Galatasaray'ın 31 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
Fernando Muslera, Leo Dubois, Mathias Ross, Fredrik Midtsjö, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Batuhan Şen, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Baran Demiroğlu, Caner Doğan, Baran Aksaka, Ali Turap Bülbül, Olimpiu Morutan, Hamza Akman, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Sacha Boey, Berk Balaban.
3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
Galatasaray, Avusturya'daki birinci etap kampında 3 hazırlık maçı yapacak.
Sarı-kırmızılı takım, 10 Temmuz Pazartesi günü TSİ 20.30'da Macar ekibi Kisvarda ile Graz'daki Merkur Arena'da, 14 Temmuz Cuma günü TSİ 20.30'da Avusturya temsilcisi Austria Wien ile Viyana'daki Generali Arena'da, 18 Temmuz Salı günü TSİ 20.00'de yine Avusturya'dan Sturm Graz ile Merkür Arena'da karşı karşıya gelecek.
Galatasaray, kamp çalışmasını 18 Temmuz Salı günü tamlayarak İstanbul'a dönecek.
DİĞER HABERLER
-
Ocak ayı için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, orta sahaya ekleme yapmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar daha önce de sık sık gündeme gelen Raphael Onyedika'yı transfer etmek için harekete geçiyor. Öte yandan Onyedika'nın vatandaşı Osimhen'den de bilgi aldığı iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da elde edilen 3 şampiyonluğun 2'sinde büyük etkisi olan Mauro Icardi, Osimhen'in gelişiyle yedek kulübesine çekildi. Sarı kırmızılı taraftarların çok sevdiği oyuncu için ayrılık iddiaları da her geçen gün artıyor. Son olarak Arjantinli golcü için Arap takımı devreye girdi. İşte teklifin detayları... GS SPOR HABERLERİ -
Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 10 numara için harekete geçmeye hazırlanıyor. Rusya Ligi'nde harikalar yaratan isme Okan Buruk'tan onay çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika spor haberleri: Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk son maçta sakatlık sorunu yaşayan Singo için açıklamalarda bulundu. İşte son gelişmeler... GS SPOR HABERLERİ