Galatasaray'ın Dominik Livakovic ısrarı! Transferde Erden Timur detayı
Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları dört bir koldan sürüyor. Sarı kırmızılılar, Fernando Muslera'ya alternatif olacak bir isim için harekete geçmişti. Bu doğrultuda Cimbom, Hırvet file bekçisi Dominik Livakovic'i gündemine almıştı. Transfer için uğraş veren Erden Timur'un, transfer girişimlerini flaş bir nedenden dolayı hızlandırdığı ifade edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.04.2023 06:40
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray 28. haftayı BAY geçecek.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e elenen sarı kırmızılılar, rotasını Süper Lig'de çevirdi.
Sarı kırmızılı yönetim bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor.
Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Hırvat yıldız kaleci Dominik Livakovic ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.
Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray, 36 yaşındaki Muslera'nın alternatifi olarak Hırvat kaleci Dominik Livakovic'i düşünüyor.
Muslera'nın bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen kaleyi sağlama almak isteyen Cimbom, Livakovic'i yakın markajda tutuyor.
Livakovic'e İspanya'dan sürpriz talibinin çıkmasıyla birlikte Galatasaray harekete geçti.
Aslan'ın ilgilendiği Hırvat kaleci için Erden Timur devreye girdi.
Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, hem 24 yaşındaki file bekçisiyle hem de kulübü Dinamo Zagreb'le temasta.
Real Sociedad'ın da Livakovic'e kancayı takması üzerine başarılı kaleciyi kaptırmak istemeyen Timur elini çabuk tutacak.
28 yaşındaki Hırvat kaleci Livakovic müthiş kurtarışlarıyla Dünya Kupası'nın yıldızlaşan isimlerindendi.
Dominik Livakovic bu sezon Dinamo Zagreb'de 41 maça çıktı.
Livakovic bu karşılaşmalarda 44 kez kalesinde gol gördü.
28 yaşındaki file bekçisinin kulübüyle olan sözleşnesi 2024 yılında sona erecek.
Hırvat file bekçisinin Transfermarkt'a göre piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Rus futbolcusu Aleksey Batrakov, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. haftanın futbolcusu ödülüne aday gösterildi. -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 7 Kasım Cumartesi Galatasaray, sahasında Amed SF'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk kritik maçta o isimleri dinlendirecek. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Amed Sportif Faaliyetler ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe evinde Liverpool'u 3-2'lik skorla mağlup ederken, Galatasaray ise Stuttgart'ı 2-0 ile geçti. Devler Ligi'ndeki iki temsilcimiz de haftayı galibiyetle kapatırken, tarihte bir ilki de başardı. İşte detaylar... (FB GS spor haberi)