Galatasaray Karabağ hazırlıklarını sürdürdü!
Milli maçlar nedeniyle verilen arada Galatasaray, Azerbaycan ekibi Karabağ ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar bu maçın hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti. | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.03.2023 - 23:31
Galatasaray, lige verilen milli takım arasında Karabağ ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topla ısınmayla başladı. İki grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.
Sarı-kırmızlılar, yarın saat 16.30'da yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam saatlerinde Bakü'ye hareket edecek.
DİĞER HABERLER
-
Pilav yerine lapa yaptılar! -
Sağlam tarif -
Osimhen’i kanatlardan besleyin! -
Galatasaray'da transfer döneminin son günlerine girilirken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig için yabancı alma hakkı bulunan sarı kırmızılılardan çok konuşulacak bir atak geldi. Cimbom'un, 23 yaşındaki o yıldız için devreye girdiği iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)