O isme flaş sözler! "Galatasaray oyuncusu değil"
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda arabam.com Konyaspor'la kozlarını paylaştı ve mücadeleyi 2-1 kaybetti. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk, çarpıcı ifadelerle maçı değerlendirirken, G.Saraylı ismi eleştirdi. İşte o yazı... | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.03.2023 - 09:49
BÜLENT TİMURLENK - ŞIMARIKLIĞIN SONU
"Rakibim 9 maçtır kazanamıyor, ben de 14 maçtır kazanıyorum. Hangi kadroyu sahaya sürersem süreyim..." demişti galiba Okan Buruk.
Defans göbeğinin sigortası Nelsson ve takımın vazgeçilmezi Mertens yokken ve takım haftada bir maç oynayıp milli takım arasına gidecekken Okan Buruk'un fantezileri Galatasaray'a pahalıya patladı.
Elinde iki sol bek varken Dubois'ya forma vermek, Torreira sağlam ve kulübede olduğuna göre Berkan ile başlamanın riski ve sağ kanatta bugüne kadar hiç katkı vermemiş Barış Alper Yılmaz ile maça başlamak...
Okan Buruk teknik adamlığın futbolcuları memnun etme sanatı olmadığını, "küserlerse üzülürüm" demeyi bugüne kadar öğrenmiş olmalı.
Dün Icardi, Galatasaray forması altında en kötü maçını oynadı. Rashica ve Kerem ile maça tutunan ve yorulana kadar orta sahayı toparlayan Sergio dışında oyunu tutan isim yoktu.
Abdülkerim müthiş performansının ardından dün olmadığı kadar sakar, Boey de hücumlarda son maçlarda olduğu gibi verimsizdi.
Barış Alper Yılmaz bu takımda oynayacak yeteneğe sahip değil ve sırf Galatasaray oyuncusu diye milli takıma alınması da Stefan Kuntz imzalı bir komedi.
Konya, maçı Buruk'un ikramlarıyla çevirdi.
İlk yarıda direkt kırmızıyı, bir de ikinci sarısını görmeden oyuna devam Ahmet Oğuz için Zorbay Küçük'ün ve VAR'ın katkısını da not düşmek lazım.
Elinde ne kadar hücumcu varsa sahaya süren, orta sahasını boşaltan, koşamayan Mata'dan medet uman Buruk'a demek ki bu puan farkı fazla gelmiş.
Galibiyet serisinin getirdiği şımarıklığı futbolun affetmediğine dair gerçeği milli takım arasında düşünecek çok vakti olacak.
DİĞER HABERLER
-
Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dev derbide gülen taraf 2-0'lık skorla sarı lacivertliler oldu. Kanarya bu sonuçla kupayı müzesine götüren taraf oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi) -
Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye 2-0'lık skorla mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maç sonu açıklamalarda bulundu. Buruk Fenerbahçe'yi tebrik etti. İşte detaylar... -
Son dakika GS-FB haberleri: Turkcell Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Maçın hemen başında Lemina'nın eline çarpan toptaki penaltı pozisyonunu Ahmet Çakar yorumladı. İşte detaylar... -
Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yenerek şampiyon oldu. Mücadelenin ardından sarı kırmızılılarda Günay Güvenç açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)